2777
2789
عنوان

یادتونه دیشب تاپیک زدم گفتم دختر14 ساله برای شوهرم عکس نود فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 12824 بازدید | 315 پست
نه ولی بش رو میداد میدونی چی میگم؟

اره متوجه شدم همونه دختره دورگرفته موندم باخونواده بیخیالش این بااین سنش این کارارومیکنه دوروزدگ میخادچی بشه خدامیدونه خداروشکر زوددیدیوفهمیدی وکارب جاهای باریک نرسید آخه ب مرداهم نمیش اعتمادکرد اون دختره رولخت دیده کم کم جذبش میشد و...😲

میگم بابا من خودم یه سلیطه ایم که نگو من به یه دختربچه ببازم عمرا این اخرین فرصت بود حالاکه ننش بهم ...

یه درسی بهش بده از این سن یاد بگیره دنبال شوهر مردم و خونه خراب کردن نباشه اسی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهری که قراره با وسوسه دختر ۱۴ ساله بره بهتر نبست که زودتر بره؟

اصلا بحث این چیزا نیست یکی باید جلوی این جونورو بگیره

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

شوهری که قراره با وسوسه دختر ۱۴ ساله بره بهتر نبست که زودتر بره؟

تو هنوز اینجایی ببین من یکی بهم بگه از یجا برم تا صدسال از اونجام رد نمیشم😂🤣چقد عجیبی کاش یکم از غرور من میمود برات

نه اصلا عصبی نیستم بخدا اصلا خیلیم ارومماما ....

در موردش دیگه با همسرت صحبت نکن

فقط حواست جمع باشه 

تصویر بدن دختر تازه به بلوغ رسیده تو ذهن همسرت حک شده 

زیاد در موردش بگی بهش فکر میکنه 

دختره شماره ی همسرت.رو از کجا داشته ؟

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
شاید اگه یه درصد انسانیت تو‌ وجودش باشه بزرگ بشه از کارش پشیمون بشه ولی زندگی یه نفرو خراب بزاره دیگ ...

ذات آدما تغییر نمیکنه دوستم

بعد اگه ی درصد مادر بزرگش 

مامانش 

زنگ میزد به اسی می‌گفت دختره غلط کرده بچگی کرده تو ببخش 

میگفتم اشکال ندارع گوش دختترو بپیچون بزن تو دهنش تموم شه

ولی الان که انقد هارن این چیزا عادی واسشون اصلا نباید کوتاه بیاد اسی 

خانوم حالا کار ندارم ، درسته اون دختر نباید اینکارو میکرده ، شما حق داری . اما بهتر بود به عواقبشم فکر می‌کردید. خب اون دختر الان بچس، جاهلو نادونه.  کافیه تو درو همسایه اسمش در بره کع همچین کاری کرده. از فردا بچشم دختره هرزه نگاه میکنن بش. نمیتونه تو چشم والدینش نگاه کنه، شاید حتی انقد تحت فشار باشه ، خودکشی کنه حتی! اگه خودکشی نکنه احتمالش زیاده که رو به هرزگی  بره ، چون جامعه اونطور ببیندش. شما وجدانت راحته اگه خودکشی کنه؟ یا اینکه باعث هرزگیش بشید؟

۳ بار رنگ لباس رو تغییر دادید، که حالا،... ممکنه از استرس باشه.خودتون را با دختر ۱۴ ساله طرف کردید.گ ...

مرده شور قیافشو ببرم کارگاه گجت ببخشید دیگه زیاد نرفتم تو نخش شرمنده این بار فرستاد برات میفرستم یع فیضی ببری

چی بگماگه خودمون یه اشتباهی کرده باشیم از عالم و آدم طلبکاریماگه نکرده لاشیم به همه تهمت و انگ میرنی ...

عزیزم دقت کنی منم بالا همینو گفتم حالت یه عده جو گرفتتشون میخان اتیششو ببرن بالا😂خدا کمک کنه

خانوم حالا کار ندارم ، درسته اون دختر نباید اینکارو میکرده ، شما حق داری . اما بهتر بود به عواقبشم ف ...

امسال اخرین ساله که تو این شهر خراب شدم از اینجا فرار میکنم از وقتی امدم اینحا انقد چیزای عجیب غریب دیدم دهنم سرویس شده