2777
2789
عنوان

کیا نچرالن یعنی هیچگونه کار زیبایی انجام ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 154 پست

منم همینم

🌸روزی که مامان شدم بهترین روز عمرم بود🌸از سال ۹۷عضو بودم یه مدت خواننده خاموش بودم الان که نی نی دار شدم اومدم دوباره عضو شدم🤰یه خانوم معلم مهربون که عاشق شغلشه💕یه بچه ی مظلوم وسط🤧هوای بچه های وسط خونواده رو بیشتر داشته باشید 
ن من از خودم بدم میاد چون به خودم نمیرسمحوصله ندارم

خب عزیزم از الان شروع کن یه دفترچه کوچولو بیار برنامه ریزی توش بنویس بیشتر به پوستت برس و تا میتونی خوشبو و خوش لباس بگرد خیلی تاثیر داره و مهمتر از همه اعتماد به نفست رو ببری بالا بنظرم بیشتر راهو رفتب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم همینیم..راستش پول نداشتن مونم بی تاثیر نیست 😁

من عادی بودم عمرا از مطب دکتر زیبایی رد میشدم. تعجب میکنم افرادی ک مشکل خاصی ندارن چطور نیرن عمل میکنن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
همه ی ذوق وشوقم وشوهرم گرفتهمثل افسرده هام من زیاد ازبینیم راضی نیستم و میترسمم عمل کنم بمیرم

ببین عزیزم عمل کاملا شانسی هست یه نفر عمل میکنه عالی میشه یه نفر درب و داغون با کلی عوارض، و خود من به شخصه با عمل زیبایی مخالفم چون متفاوت بودن بین تمام آدم هایی که شبیه هم هستند بنظرم خودش یه پوئن مثبته

نچرالی گلم

مرسی❤❤❤

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡