2777
2789
عنوان

دوستم از زمین هایی که بهش ارث رسیده مغازه زده

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 47 پست
دقیقا اون موقع یه چی دیگه می‌گفتیم

تربیت معلم بری ۱۰ تومن بگیری؟ الان ب فروشنده حداقل ۱۲ میدن 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
الان خیلیا قبول میشن با طرح تسهیل ولی کار پر استرسیه

اصلا اینطور نیست

با وجود طرح تسهیل بازم سخته

هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معامله گر ماشین انشالله حتما یا آزمون بده توکل بخدا انشالله ک قبولی و یاحرفه یادبگیر البته آزمون ها ...

بابای منم معامله گر ماشینه که پولاشو خوردن ورشکسته شده سر چک هایی که برای فروش ماشین می‌گرفت اگه معامله میکنن بگین چک روز بگیرن 

بابای منم معامله گر ماشینه که پولاشو خوردن ورشکسته شده سر چک هایی که برای فروش ماشین می‌گرفت اگه معا ...

بخدا من درجریان کاراش زیادنیستم کلا بامن راجب مسائل کاری حرف نمیزنه ولی خب حتما میگم بهش ممنون ک گفتی حالا بابات باید چکارکنه؟

هر جا که بریم آسمون یه رنگه 😐

تو پسری اصن میدونید هم جنسات ک معلمن ۲شغل دارن؟کار ریخته برات ،ب امید درس نباش کنارش کار کن

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
بخدا من درجریان کاراش زیادنیستم کلا بامن راجب مسائل کاری حرف نمیزنه ولی خب حتما میگم بهش ممنون ک گفت ...

شکایت دیگه باید از طرف مقابل هم مطمئن بود که آیا پولی داره یا نه 🥴 به نظرم خود چک کردن هم مشکوکه اول باید پولو بزنن به حساب بعد ماشین بهشون تحویل داد 

تو پسری اصن میدونید هم جنسات ک معلمن ۲شغل دارن؟کار ریخته برات ،ب امید درس نباش کنارش کار کن

حقوق معلم خیلی کم و اینک اصلا کسی ب معلم ها احترام نمیذاره خواهرم معلم همیشه میگ شوهرم بره سرکارثابت خودموبازنشسته میکنم

شکایت دیگه باید از طرف مقابل هم مطمئن بود که آیا پولی داره یا نه 🥴 به نظرم خود چک کردن هم مشکوکه او ...

اره واقعا شوهرم معاملاتش نقد همیشه چکی کارنمیکنه سرمایه نداره انشالله مشکل بابات حل بشه 

حقوق معلم خیلی کم و اینک اصلا کسی ب معلم ها احترام نمیذاره خواهرم معلم همیشه میگ شوهرم بره سرکارثابت ...

شغل معلمی برای خانما شغل خیلی مناسبیه 

اما به نظرم برای آقایون خوب نیست