2777
2789
عنوان

بیرون رفتنی زشته من کارت بکشم

81 بازدید | 12 پست

پارتنرم خیلی حمایتگره کلا و خودش میگه اینو دوس داره

یکی از حنبه های حمایتگری هم مالیه دیگه

خودش هدیه های ریز در حد عروسک و اینا میخره

بعضی وقتا بیرونیم من یه لباس خوب میبنم مثلا قیمتش ۲-۳ میلیونه میدونم شاید درست نباشه از اون انتطار داشته باشم بخره و میخوام خودم کارت بکشم اما از طرفیم ممکنه تو رودربایسی نزاره من کارت بکشم اما درونی هم راضی نباشه 

چون ما اول اشناییمون هست بخاطر همین انتظار ندارم جند میلیون پول لباسمو بده

تو این شرایط باید چیکار کرد؟

خب وقتی باهاشی نخر این چیزارو

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده حوصله بحث ندارم. به هم احترام بزاریمو تو تایپکا تیکه کنایه نزنیم.

خب مجبوری وقتی بااونی لباس ببینی بگیری؟

بذار بعدا تنهابرو بخر

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....                                              حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم      https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نباید شبیه دختر تیغ زن باشی.. بزار خودش برات خرج کنه.. اما اوایل چندمیلیون پول لباستو بده زیاده رویه.. میگ باباش براش خرج نکرده اومده از من بگیره

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 دانش آموخته مدیتیشن و ذهن آگاهی☘️✨️
باید بعدا خودت بری بخریش ولی بهش اطلاع بدی که بفهمه خرج داری

خرج داره .مگه شوهرشه .بگه .از نظر شرعی هم حلال نیست .حتما باید ازدواج کنند .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
خرج داره .مگه شوهرشه .بگه .از نظر شرعی هم حلال نیست .حتما باید ازدواج کنند .

شاید قصد ازدواج داشته باشن! من ک نگفتم بره پولشو بگیره گفتم بهش اطلاع بده که همچین چیزی خریدم که فکر نکنه این خانم خرج نداره. بعدا ممکنه مشکل براش پیش بیاد!