2777
2789
عنوان

لیزر فول بادی

76 بازدید | 11 پست

لیزر آخه میگن واسه همه بدن خوب نیس وموهای کرکی رو ازبین نمیبره ،من واس ساعددست وساق پا وزیر مایو زیر بغل رفتم ۷ جلسه راضی هستم این دفعه میخوام واسه کل بدن برم ،ولی میترسم جواب نده واس اونا 

بچه هام تنها امید زندگیه منن❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه جارو نباید بزنی.. الان من بازو و صورت و شکم و کمر رو نمیزنم چون کرکی هست.. بزنی بدتر ضخیم تر میش ...

ولی ادم تمیزی رو دوس داره ،واقعیتش من دیگه بدم میاد ژیلت دستم بگیرم اصلا تمیز نمیکنه ژیلت دیگه موهامو نمیدونم چرا

ولی ادم تمیزی رو دوس داره ،واقعیتش من دیگه بدم میاد ژیلت دستم بگیرم اصلا تمیز نمیکنه ژیلت دیگه موهام ...

عزیز گفتم ک موهای ضخیم لیزر جواب میده.. جاهایی ک کرکی باشه بدتر میشه

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 دانش آموخته مدیتیشن و ذهن آگاهی☘️✨️
واقعا من فعلا ک پشیمون شدم ک برم تازه جلسه اوله رفتم منم فقط کاربردی کردماما گف تا ماه بعد ک میای شی ...

نه بابا کی گفته ،دوهفته بعد لیزر میتونی لیزر کنی والا من خودم که یه هفته بعدش شیو کردم مشکلی پیش نیومد ،خیلی خوبه لیزر کاربرده ماله من دیگه کم در مبان ونازک شده موهاش بعضی جاهم کلا رفته تو هروقت خواستی شیو کن

عزیز گفتم ک موهای ضخیم لیزر جواب میده.. جاهایی ک کرکی باشه بدتر میشه

فهمیدم عزیزم باشه پس ،ولی کمرم یکم موهاش زخیم هس کرکی نیس میخوام اونجا رو هم انجام بدم دیگه خیالم راحت شه

نه بابا کی گفته ،دوهفته بعد لیزر میتونی لیزر کنی والا من خودم که یه هفته بعدش شیو کردم مشکلی پیش نیو ...

وای واقعل میگی؟؟؟

خب بعد با هرچی باشه عیب نداره

بخدا اصلا خاستم نرم دیگ مگه میشه اخه

بعدش شاتی هست یا رولی 

وای واقعل میگی؟؟؟خب بعد با هرچی باشه عیب ندارهبخدا اصلا خاستم نرم دیگ مگه میشه اخهبعدش شاتی هست یا ر ...

فعلا تو دوره های لیزر از ژیلت استفاده کن ،ماله من رولی هست

سوپرانو تیتانیوم اسمشه 

من همش ژیلت دستم بودم شب میرفتم حموم فرداش پر مو میشدم الان دیگه خیلی خوبه ماهی یه بار شیو میکنم فقط 😍

حتما برو حیفه 

میخوام واس کمرمم برم احساس میکنم موهاش کرکی نیس کاش از اول میرفتم اونم 🤦🏻‍♀️

فعلا تو دوره های لیزر از ژیلت استفاده کن ،ماله من رولی هستسوپرانو تیتانیوم اسمشه من همش ژیلت دستم بو ...

والا منم ران میخاستم برم ب نظر خودم ک خیلی پر مو بود رفتم نشون دادم گف ن این کرکی البته عکسشو انداختم توهم بنداز نشون بده ببین اون چی میگه

عه منم رولی میریم یعنی اشکالی نداره؟

واقعا ممنون

والا منم ران میخاستم برم ب نظر خودم ک خیلی پر مو بود رفتم نشون دادم گف ن این کرکی البته عکسشو انداخت ...

نه اشکالی نداره ،من اولش پرسیدم نگاه کرد گف کرکی اینا لازم نیس ولی آدم بدش میاد میبینه جا هایی که لیزر کرده خیلی عالین ولی بقیه جاهایی که مونده یه جوری به نظر میان🤣

نه اشکالی نداره ،من اولش پرسیدم نگاه کرد گف کرکی اینا لازم نیس ولی آدم بدش میاد میبینه جا هایی که لی ...

خخخ اره راس میگیا منم ایجورم ولی واقعا اگ ی درصد درست باشه ک کرکی ها بدتر میشن ارزششو داره پس انجام ندیم 😁