2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم مجرد بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 44 پست

احتمالا تا حالا آدم درست بهت برنخورده که اینو میگی 

وگرنه هیشکی از ازدواج تا آدم مناسب و درست رو نمیکشه 

یادمه قبلا هم گفتید از درس خوندن خسته شدید و میخواید ازدواج کنید بالاخره چی

چی شده که فکر میکنین مردستیزی و الفاظ زشت نسبت دادن به دیگران مشکلی نداره و هی ازش استفاده میکنین؟ یکی به پدرخودت بگه نر خوشت میاد؟

یا به خودت بگه ماده؟

این لفظو برا حیوان به کار میبرن 

میتونی خیلی محترمانه تر تایپک بزنی و نظر بپرسی 

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای فقط اینایی که اومدن میگن نگو نر😂😂

حالا همینا تو فضای مجازی وقتی یکی زن ستیزی می‌کنه لال هستن فقط اینجا برای من اخلاق دان شدن میگن نگو نر 

استارتر از همون کلمه مرد استفاده کن اینا که عقلشون به راهنمایی نمی‌رسه بلکه حداقل کامنت اضافه نزارن

من خودم کارما هستم

وای فقط اینایی که اومدن میگن نگو نر😂😂حالا همینا تو فضای مجازی وقتی یکی زن ستیزی می‌کنه لال هستن فق ...

اتفاقا من بشدت با افرادی که زن ستیزی میکنن هم مخالفم ولی دلیل نمیشه از اینور بوم بیفتم 

شما که عقلت به راهنمایی میرسه چرا خودتم در مورد همین موضوع کامنت گذاشتی؟

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
وای فقط اینایی که اومدن میگن نگو نر😂😂حالا همینا تو فضای مجازی وقتی یکی زن ستیزی می‌کنه لال هستن فق ...

شما خودت از اون ور بوم افتادی دیگه حرف از عقل کامل نزن

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی
ترشیده ها هم ارزش ندارن😛😛

از‌ کارما بترس

این روزا مد شده که میگن: نجات دهنده در آینه است اما داستایوفسکی یک بار گفته: در آغوشم بگیر و نجاتم بده قاتلی به دنبال من است که گاه به گاه در آینه ها میبینمش!

ترشیده ها هم ارزش ندارن😛😛

چ بیشعوری😐😐

کاربری واگذار شد به آنیتو🥱                                    تاپیک های برج نه به بعد برای من هستن💕                 نینی یار تعلیقممم نکن اه🌷🌷

اتفاقا من بشدت با افرادی که زن ستیزی میکنن هم مخالفم ولی دلیل نمیشه از اینور بوم بیفتم شما که عقلت ب ...

عقلم رسید که به استارتر گفتم یه تاپیک بزنه به جای کلمه نر از مرد استفاده کنه بلکه بدون بحث خانم های با تجربه راهنمایی کنن 

چون خودم نمیتونم مرد هارو تایید یا رد کنم پس تنها راهنماییم این بود 

من خودم کارما هستم

عاقل بودن یعنی احترام قائل شدن برای انسان ها 

خانم و آقا

به زور ادامه میدم اما لبخند میزنم :) كاش معجزه ای بشه کاش

درسته ولی بعضی جاها هوش هم مهمه که ببینی چجوری جواب بدی و چه برداشتی از حرف ها کنی

امید‌ارم خانمای آسیب دیده فرد قابل اعتماد و مناسب خودشونو پیدا کنن تا انقد بد بین نباشن

به زور ادامه میدم اما لبخند میزنم :) كاش معجزه ای بشه کاش

امید‌ارم خانمای آسیب دیده فرد قابل اعتماد و مناسب خودشونو پیدا کنن تا انقد بد بین نباشن

بله امیدوارم 

البته اگه منظورتون به من هست که باید بگم من آسیبی ندیدم حرف منو بد برداشت نکنید 

من خودم کارما هستم

شما خودت از اون ور بوم افتادی دیگه حرف از عقل کامل نزن

اتفاقا به کار بردن کلمه عقل کاملا به جا بود برای بعضی خانم ها 

نمونش شما که کامنت اون کاربر که گفته ترشیده ها ارزش ندارن رو لایک کردید پس لطفاً با من حرف از احترام به جنسیت نزنید چون من معمولا عجولانه و احساساتی نظر نمیدم و می‌دونم مخاطبم چه کسانی هستن

من خودم کارما هستم