گارسونش اسپرسو آورد واسمون اسپرسو رو ک خوردیم کنارش یه شربت زرد رنگ شیرین بود ک بخوریم تلخی اسپرسو رو حس نکنیم بعده خوردن با صدای بلند گفتم چی بود گلاب بود؟ گفت ن زعفران بود💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
<<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
<<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤