2777
2789
عنوان

همخونم رو عصابمه

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 45 پست
اره اما قبلش گفتیم نوبتی

نه عزیزم باید بهش بگی بیا تقسیم کنیم کارهارو ببینیم چجوری به جفتمون فشار نیاد. چون خونه خیلی کثیف شده منم تنها از پسش برنمیام باید باهم انجام بدیم. بعدم بگو من یه همچین چیزی نوشتم اگه موافقی طبق این پیش بریم اگه نه بیا برنامه بچینیم. اینجوری زبونتم پیشش دراز. الان بگی میگه خودت واسه خودت نوشتی منو آدم حساب نکردی به من چه انجام نمیدم.

دیگه خودتم میدونی مشکل خودت نیست تلقین خانواده ست، متاسفانه خانواده ها ایرانی همیشه بچه خودشونو مقصر ...

مامانم میگ خودت بشور تمیز کن  زشته درک نداره ادم حق دیگران نمیتونه انجام بده و هزارتا کار دیگ دارم 

اگ اینکارا کنم یعنی من از وقت درس زندگیم زدم ک اون بیشتر درس بخونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم باید بهش بگی بیا تقسیم کنیم کارهارو ببینیم چجوری به جفتمون فشار نیاد. چون خونه خیلی کثیف شد ...

من نمیدونم چرا اینقد برام سخته اینچیزا بگم اینقد سخته عین مرگ 

تازه همونم ک میخوام بگم تمیز کن میخوام بش پیام بدم اگ‌ حضوری بگم استرس میگیرم🥲

من نمیدونم چرا اینقد برام سخته اینچیزا بگم اینقد سخته عین مرگ تازه همونم ک میخوام بگم تمیز کن میخوام ...

یکبار دیگه. در عوض تا مدت ها راحتی. یکم زور بزن بگو هرچی باداباد حرفتو بزن

مامانم میگ خودت بشور تمیز کن زشته درک نداره ادم حق دیگران نمیتونه انجام بده و هزارتا کار دیگ دارم ا ...

خو مگه مجبوری به مامانت بگی؟ دیگه آدم وقتی میبینه خانوادش درکش نمیکنن همه چیو که بهشون نمیگه. مامانتم دیوار کوتاه تر از تو پیدا نکرده، به اونکه چیزی نمیتونه بگه به تو اینو میگه.

دیگه تو این سن این مشکلاتو خودت حل کن، گفت و گو هم همیشه راه حله، برو با روی خوش با همخونه ت حرف بزن دیگه اونم آدمه بالاخره یه تکونی به خودش میده.

خو مگه مجبوری به مامانت بگی؟ دیگه آدم وقتی میبینه خانوادش درکش نمیکنن همه چیو که بهشون نمیگه. مامانت ...

گاهی میگم شاید من اشتباهم بزار یعنی مشورت بگیرم 😃میگم اما زیاد فایده نداره چون قبلا هم دیر جارو کرد بش گفتم معذرت خواهی کرد و جارو زد اما دوباره براش مهم نیس کف کثیفه 

گاهی میگم شاید من اشتباهم بزار یعنی مشورت بگیرم 😃میگم اما زیاد فایده نداره چون قبلا هم دیر جارو کرد ...

خب یه زمانبندی درست کنید که مثلا هر جمعه باید کف جارو بشه. شاید از نظر تو کثیفه اما از نظر اون اوکیه.

جدولشم باهم بنویسید که دیگه خودشو موظف بدونه انجام بده.

خب یه زمانبندی درست کنید که مثلا هر جمعه باید کف جارو بشه. شاید از نظر تو کثیفه اما از نظر اون اوکیه ...

ببین دیشب دیروقت شام‌درست کردم گفتم اوکی ظرفاشو نشسته مهم نیست دیروقته بعد شام امشب هم درست کردم اومد خورد تعریف داد و ظرفا نشست رفت تو اتاقش 

بعد بش گفتم میشه موها تو حموم جمع کنی و لباساتم وزداری از تو حمام گفت اره حتما انجام داد 

بعد در اتاقش زدم دیدم امادس داره میره بیرون بعد گفتم عه داری میری میسه ظرفا بشوری میخوام یچیزی درست کنم بعد گفت اره اما الان نه دارم میرم بیرون کفتم پس کی کفت وقتی برگشتم حالا نمیدونم چیز ضروری هست گفتم اوکی ولش کن

الان رفت بیرون اما میخوام بش پیام بدم چی بگم بنظرت ؟ 

یکبار دیگه. در عوض تا مدت ها راحتی. یکم زور بزن بگو هرچی باداباد حرفتو بزن

ببین دیشب دیروقت شام‌درست کردم گفتم اوکی ظرفاشو نشسته مهم نیست دیروقته بعد شام امشب هم درست کردم اومد خورد تعریف داد و ظرفا نشست رفت تو اتاقش 

بعد بش گفتم میشه موها تو حموم جمع کنی و لباساتم وزداری از تو حمام گفت اره حتما انجام داد 

بعد در اتاقش زدم دیدم امادس داره میره بیرون بعد گفتم عه داری میری میسه ظرفا بشوری میخوام یچیزی درست کنم بعد گفت اره اما الان نه دارم میرم بیرون کفتم پس کی کفت وقتی برگشتم حالا نمیدونم چیز ضروری هست گفتم اوکی ولش کن

الان رفت بیرون اما میخوام بش پیام بدم چی بگم بنظرت ؟ 

رک بهش بگو عزیزم ما برنامه رو نوبتی چیدیم و امروز نوبت شماست. اگرم نمیخوای خودت تمیز کنی میتونی پول بدی کسی رو بیاری دیگه ایناش با خودته ولی نوبت توعه

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤
خب یه زمانبندی درست کنید که مثلا هر جمعه باید کف جارو بشه. شاید از نظر تو کثیفه اما از نظر اون اوکیه ...

میخوام الان پیام بدم  تظر بده 😃بگم عزیزم من ظرفا رو شستم اما بیزحمت نزار بمونه من نظرم اینه وقتی یکیمون اشپزی کرد اون یکی سریع ظرفا بشوره.و تمیز کاری خونه هم من خودم تنها بودم هز سه روز بود حالا فقط میخوای میزاریم جمعه ها ک نوبتی کاز و کابینت و جارو کف و دستشویی حمام  روشویی تمیز کنیم و اسم بزنیم تو لیست چون درسامون زیاده باید بهم کمک کنیم 

من میخوام خونه مث زمانی ک تنها بودم تمیز بمونه چون تو کثیفی اذیت میشم گلم مرسی ❤️🙏🏻

ببین دیشب دیروقت شام‌درست کردم گفتم اوکی ظرفاشو نشسته مهم نیست دیروقته بعد شام امشب هم درست کردم اوم ...

ببین باید رودر رو حرف بزنی پیامی نمیشه ، اینجوری هم که ازش تعریف میکنی آدم منطقی و خوش اخلاقی هست ، حرفت رو اگه درست باشه قبول میکنه . پس وقتی اومد بشینید با هم یه برنامه بریزید برای کارا

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم