2777
2789
عنوان

بعد سقط کل زندگیم ول کردم

132 بازدید | 14 پست

خیلی حال روحیم بده.اصلا قیافم داغون شده لاغر شدم زرد شده صورتم دیگه نمیخام ادامه بدم ب هیچی.شاید بهم بخندین هفت هفته بودم سقط شد دکتر گفت جنین از حفت کلا کنده شده همش میگم دردم کشیده...ی روزم تو دلم بود بهش حس داشتم. بعد دو سال ک از شوهرم میخاستم ی بچه دیگه داشته باشبم راضی شد ک اونم اینجوری شد همین بیشتر میسوزنه منو میگم تهش هیچی برام نموند.خیلی ناراحتم.الانم واقعا اشکم دراومده.چ کنم

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عیب نداره غصه بخوری

واسه یه مادر خیلی طبیعیه که غصه بخوره برای جنین از دست رفته اش تو خودت نریز هیچی رو

ولی کم کم شروع کن بدنت رو آماده کن برای اقدام بعدی سه ماه بعد انشالله شروع کن تا شش ماه بعدش هم انشالله جواب مثبت دوباره میگیری و به سلامتی بغلش میگیری

منم دومین بچه ام رو که به زووووور خاستم بعداز کلی دوا دکتر دوتا سقط نصیبم شد،.،.،  وقتی تصمیم گرفتم دیگه دارو نخورم و دکتر نرم با خودم گفتم خدا خاست بده نخاست دیگه منم نمیخوام… همون ماه باردار شدم بعداز سه سال اقدام و دوتا سقط الان ۲۰ هفته باردارم… 

انشالله که تو هم زودتر به زندگی برگردی برای خودت تلاش کنی و خدا هم جواب تلاش هات رو بزاره بغلت زووود😍❤️

واسه من شش ماهگی تو شکمم فوت شد و واقعا بعدش سخت بود و از لحاظ روحی بهم ریختم ولی تلاش کردم و خودم ح ...

اگر سختت نیس بگو چرا فوت کرد خیلی حالم بده.نمیدونم با چ کلمه ایی حال بد بنویسم متوجه عمقش بشین.همش کارم گریه اس.

عیب نداره غصه بخوریواسه یه مادر خیلی طبیعیه که غصه بخوره برای جنین از دست رفته اش تو خودت نریز هیچی ...

انشالله سالم بیاد بغلت.خیلی غصمه.خیلی.متنفرم از شوهرم.صد تا بچه دیکم داشته باشم این سقط و جنیم یادم نمیره.

اگر سختت نیس بگو چرا فوت کرد خیلی حالم بده.نمیدونم با چ کلمه ایی حال بد بنویسم متوجه عمقش بشین.همش ک ...

درکت میکنم ولی خودتو مشغول کن از این حال دربیای بیرون 

کیسه آبم پاره شد 

انشالله سالم بیاد بغلت.خیلی غصمه.خیلی.متنفرم از شوهرم.صد تا بچه دیکم داشته باشم این سقط و جنیم یادم ...

میفهمم من الانم که باردارم براشون گریه میکنم گاهی..😓شوهرمم که دید بچه تو آستینمون نیست و من چقدررر درد کشیدم خیلی شکسته شد… خیلی تلاش کردم راضیش کنم منم اونو مقصر میدونستم ولی دیدم اونم پدره نخاسته که اینجوری بشه از قصد! کم کم کنار اومدم با شرایط میدونم الان تو توچه شرایطی هستی انشالله خدا بهت صبر بده زودتر سر پا بشی ❤️

درکت میکنم ولی خودتو مشغول کن از این حال دربیای بیرون کیسه آبم پاره شد

صبح ک پا میشم تا میام ی روز عادی شروع کنم یادش میفتم هی میگم بچم از دستم رفت چقد  چقد خواهش شوهرم کردم اونو مقصر میدونم.خیلی حرصم داد.دیشبم باهاش دعوام شد

میفهمم من الانم که باردارم براشون گریه میکنم گاهی..😓شوهرمم که دید بچه تو آستینمون نیست و من چقدررر ...

شما ک اصلا گریه برات خوب نیس بیخیال.تاپیک غمگینم نرو

ممنون

صبح ک پا میشم تا میام ی روز عادی شروع کنم یادش میفتم هی میگم بچم از دستم رفت چقد چقد خواهش شوهرم کر ...

هورمونات ریخته بهم ،این حالاتت طبیعیه 

برو باشگاه روحیه ات بهتر میشه 

هورمونات ریخته بهم ،این حالاتت طبیعیه برو باشگاه روحیه ات بهتر میشه

میخام برم ولی جاریم هم اون باشگاه میرم بدم میاد ازش از بس بدجنس و بده برم اونجا.ممنون از نظرت ببخشید یاد بچت انداختمت سخته.این روزا روضه میرم مداحی گوش میدم بهتر بشم.

میخام برم ولی جاریم هم اون باشگاه میرم بدم میاد ازش از بس بدجنس و بده برم اونجا.ممنون از نظرت ببخشید ...

خواهش میکنم گلم 

از واسه من ده سال گذشته

یه باشگاه دیگه برو یا روزا برو پیاده روی و پارک ،زیاد تنها تو خونه نمون تا حالت زودتر خوب بشه 

خدا ان شاء الله عوضشو میده بهت

اون جنین بچه ی شما بوده و هست و الان تو بهشت به روایتی به دست حضرت زهرا، یا حضرت ابراهیم بزرگ میشن و برای پدر و مادرشون دعا میکنن و روز قیامت شفاعت‌شونو میکنن

این غم اجر بزرگی داره، پس با غصه ی بیش از حد از بینش نبر که حیفه، راضی باش به رضای خدا و برگرد به زندگی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم