2777
2789
عنوان

کیا قارچ کف سر داشتن کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 27 پست
شوره سر زرد رنگه؟من شوره شدید دارم حتی بعد حموم خیلی هم موهام میریزه خارش هم داره

نه شوره سفیده قارچ میچسبه کف سر و زرده خیلی ام خارش داره درحد زخم شدن و زیرش مو شدید 

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️
شوره سر زرد رنگه؟من شوره شدید دارم حتی بعد حموم خیلی هم موهام میریزه خارش هم داره

دقیقا موهای منم همینطوره علتش چی می‌تونه باشه ؟

لطفاواسه خونه دارشدنمون یه صلوات بفرستین خداخیرتون بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اصلا لازم نیست هر روز باشههر موقع میری حموم استفاده کن ۵ دقیقه روی ریشه موها بمونه برای من بعد از ...

چند درصد بود برای شما اینه؟

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️
نمیدونم حنا هم میزنم یک هفته خوبه دوباره شروع میشه یبارم سرخود شامپو سلنیوم سولفات گرفتم زدم نصف موه ...

کاش میدونستم علتش چیه وچی استفاده کنم پول دکتر رفتن ندارم

لطفاواسه خونه دارشدنمون یه صلوات بفرستین خداخیرتون بده
قارچ سر مسری خانوادت درگیر نشن

نه خداروشکر همسرم نگرفته منم فک میکنم از بچه خواهر شوهرم گرفتم پاهاش قارچ داشت بعد اون منم سرم پُر شد

همینه عزیزم؟چند درصد بگیرم

بله باید از داروخانه بگیری 

درصدش رو یادم نمیاد الان بچه رو پامه بعد پامیشم برای خودمو میبینم برات مینویسم

راستی توی دوره ی بارداری و شیردهی ممنوعه 

خودت هم باز در موردش تحقیق کن