2777
2789
چون برای به دست اوردنش خیلی جنگیدم و مقابل خیلی ها وایسادم. خیلی دوسش می داشتم. فعلا نمیتونم نیاز به ...

والا خیلی خونسرد هستین شما 

یعنی چی که چت داشته 

رابطه داشته 

ولی شما دست رو دست گذاشتین کاری نمیکنین 

امیدوارم که حرفاتون الکی نباشه

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

نه ، زیرنظرش گرفتم ،چیزی ندیدم ،رفتارش اصن تغییرنکرده

ببینین خانوم زیاد به اقایون اینجا اعتماد نکنین 

پزشک هیچ وقت برای نی نی سایت وقت نداره 

همه این حرفاشم دروغه فانتزی های خودشه

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون برای به دست اوردنش خیلی جنگیدم و مقابل خیلی ها وایسادم. خیلی دوسش می داشتم. فعلا نمیتونم نیاز به ...

حتما پیش مشاور برو 

تا کمک ت کنه 

تو بحبوحه فشار روانی شدیدی هستی 

خوب جنگیدی چون فکر می کردی درسته،چون سنت کمتر بود چون جذابیت ش بقیه ویژگی هاش رو کمرنگ کرده بود،تو اون سن اون جور بودی

حالا تو زندگی هم صداقت و شرافت داشتی 

پس اشتباه نکردی 

اما حالا که دیدی اوضاع اون جور نیست و آوار شده روی سرت 

بدون که تنها کس نیستی 

و برای خیلی ها این اتفاق افتاده 

و از پسش بر می یای

بیاید خصوصی اینجا خیلی نمیتونم میترسم تعلیق بشم

براتون نی نی یار تگ میکنم تا خصوصی تشریف نبرین 

@niniyar_5      @niniyar_3    

والا خیلی خونسرد هستین شما یعنی چی که چت داشته رابطه داشته ولی شما دست رو دست گذاشتین کاری نمیکنین ا ...

خونسرد نیستم. دارم داغون میشم.همه آرزوهاو رویاهام برباد رفته. دارم مشورت میکنم با یه مشاور و وکیل

امیدوارم برای هیچ کسی پیش نیاد اونی که یه روزی عشقت بوده و براش جون میدادی الان متنفر ترین ادم برات بشه

خونسرد نیستم. دارم داغون میشم.همه آرزوهاو رویاهام برباد رفته. دارم مشورت میکنم با یه مشاور و وکیلامی ...

باشه موفق باشین 

شخصیتت پخته نیس بزرگ نشده شخصیتت

من دختر می شناسم 38 سالشه هنوزم مثل بچّه ها تصمیم می گیره.قیافه ی جالبی هم نداره.چهره با شخصیت فرق می کنه.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.

آخر عکس گذاشتی استارتر؟

من تا ص ۱۱ همراهت بودم😂

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ