2777
2789
عنوان

اقا دلم‌میخواد برم تو رابطه خب😐😐😔🤦‍♀️🤦‍♀️😔😐🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 59 پست
واقعا خودت نفهمیدی هنوز دوتاتون بچه این ؟چطور میشه به یه پسر بیست ساله تکیه کرد اینا رو نمی‌شناسی تو ...

تو فک کن طرف ادمی نیست ک به راحتی ازت دست بکشه و برا داشتنت بجنگه،و ادمی نیست ک بهت ضربه بزنه و پناهت میشه،با این‌چیزایی ک من گفتم بنظرت بیشتر اشنا شم باهاش؟

فرض رو بر حرفای من بذار نه تصوراتت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه لطفا همینجا بگید؟مرسی

نمیشه بعضی حرفها رو توضیح داد اینجا

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه
سه ساعت خیلی مهم نیست مثلا فرهنگ بختیاری و اصفهانی خب کمی سخته ولی شدنی است این تفاوت فرهنگی خیلی جا ...

تفاوت فرهنگی ازار دهندس یکم ولی جای سازش هست.

من از سن کم طرف میترسم بیشتر.

چون خیلیا گفتن سنش کمه و ممکنه وقتی کمی سنش بالاتر بره نظرش راجبت عوض شه

تو فک کن طرف ادمی نیست ک به راحتی ازت دست بکشه و برا داشتنت بجنگه،و ادمی نیست ک بهت ضربه بزنه و پناه ...

حالا من نمی‌دونم از کجا اینقدر مطمعن حرف می‌زنی ولی اگه ثابت شده باشه آشنا میشم احتمالا اما نه در این سن حداقل می‌زارم برم بالایی بیست و سه و چهار و اختلاف سنی هم برام خیلی مهمه با ملی چیزای دیگه 

از من می‌شنوی خودتو فعلا درگیر این چیزا نکن تمرکزت بزار رو خودت و شغلت و خال خوبت اینو چند سال بعد متوجه میشی 

عزیزم چون این پسر هدفش ساختن زندگی و زندگی کردن کنار اسی نیست

هدفش همینه

و گفته اگر بخوای با خانوادم‌صبت کنم

و تو هم به خانوادت بگو

اما واسه رسمی شدنش باید با دست پر بیام خونتون.

و خب برا ماشین خریدن و اومدن کارت مربی گریش،یکسال زمان لازم داره.

چرا

تاپیک رو تعطیل میکنند

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه