2777
2789

پسره خوبیه،از لحاظ اخلاقی که اصلا نگم براتون بیستههههههه،یعنی یه چی میگم و یچی میشنویاااا،من با ادمای بسیار زیادی رفت و امد کردم اما خب هیچ کسییی تایید میکنم هیچچچ پسری به این صبوری و خوش اخلاقی ندیدم،کنترل عصبانیتش عالیههه ولی خب مثلن خیلی احساساتیه،زود بغضی میشع ... اصلا مامانی نیست ولی احترام به خانوااده سرش میشه.تو رابطه قبلیش ک مربوط ب نوحونیش بوده ضربه خورده و بعد از اون به هیچ دختری وارد رابطه نشده و خب بعد از عبور از دوران کات در حالیکه فک میکرد نمیتونه با کسی وارد رابطه بشه اما به من علاقه مند شده.پسرا ابهت و غرور دارن و فقط کنار کسی ک دوسشون دارن احساساتشون رو میتونن بروز بدن و این پسره چندین بار کنار من بغضی شده بخاطر حرفا ناراحت کننده ای ک بش زدم و طردش کردم.

حالا چرا؟      من از اخلاقش خوشم میاد واقعا همونیه ک میخام،اما چند عامل منو مردد کرده:

اولی اینکه از یه استان دیگس و ۳ ساعت دوریم از هم و فرهنگا فرق دارن

دومی اینکه همسنیم😐🤦‍♀️🤦‍♀️جفتمون ۲۰ سالمونه

سومی اینکه از لحاظ مالی متوسطن و خب ماشینیش تا سال بعد جور میشه.

حالا من موندم چکار کنم.جفتمون دانشجو ایم.از ی جهت من بیماری خاص دارم و زندگی با من دردسر داره ولی ایشون اینو پذیرفته و ممکنه هر کسی نتونه کنار بیاد با این بیماریم(دوس ندارم بگم بیماریم چیه)  و از یه جهت شرایط رسیدن بهم سخته و واقن منو شیفته اخلاقش کردع.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرا ازین زرا زیاد میزنن ک ی دختر بهشون خیانت کرده دیگ نتونسن با کسی باشن جز ۷۸ ۱۰‌نفر 

اگ حست خویه باهاش آشنا شو اما وابسته نشو 

اگ اخلاقش خوب موند اوکیه اولش همه خوبن

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

پسرا ازین زرا زیاد میزنن ک ی دختر بهشون خیانت کرده دیگ نتونسن با کسی باشن جز ۷۸ ۱۰‌نفر اگ حست خویه ب ...

نه نه

خیانت نکردن

دخترو زوری شوهر دادن

و از وقتی کات کرده تا الان میشناسمش و میدونم سینگل مونده

نه نهخیانت نکردندخترو زوری شوهر دادنو از وقتی کات کرده تا الان میشناسمش و میدونم سینگل مونده

ول کن توروخدا هیچ وقت سنگ پسری و به سینه نزن که بگی خویه ی جوری بت میزنه تا عمر داری فراموش نکنی ... تو ذهنت ازش بت نساز 

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍