2777
2789
عنوان

از پدر و مادرم شکایت میخوام کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 35 پست

منظورم به شما نیست استارتر گل کلی میگم

اطرافم چنتا بچه نوجوون هست که انقد پرو و توقعات بیجا تنبل و... هستن گاهی دلم میخواد...

اینکه دوران نوجوانی پرطلاتم هست رو قبول دارم اما خیلی از بچه هام شورشو درآوردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظورم به شما نیست استارتر گل کلی میگماطرافم چنتا بچه نوجوون هست که انقد پرو و توقعات بیجا تنبل و... ...

به خدا من بی سر و صدا فقط توی خونه میشینم درس میخونم . الان عکس کارنامه مو براتون بفرستم پایین ترین نمره ام ۱۹/۵ هست . مامانم از بچگی اینجوری بوده همیشه بی دلیل باهام دعوا میکرده

منظورم به شما نیست استارتر گل کلی میگماطرافم چنتا بچه نوجوون هست که انقد پرو و توقعات بیجا تنبل و... ...

مثلا یکیشون که پدرش آبدارچی هست و دست فروش دخترش خونشونو تو شیشه کرده بود گوشی آیفون میخوام یا در ماه ۲بار خرید میکرد و کلی توقع این مدلی 

پدرو مادر حدود ۴۰ هر دو یکبار سکته کردن

و امکانات اولیه رو فراهم کردن مثلا گوشی در حد وسع خودشون و...

امسال کنکور داده مبگفت باید پول شهریه آزاد بدید برم فلان شهرستان پزشکی بخونم

بماند که چقدرم خرج کنکور کرد

نیایید بگید چیز عجیبی نخواسته و... بله همه چی خوبش خوبه اما هر کسی اندازه خودش

یکبار پیش خودم ذرت مکزیکی خرید ۸۰ تومن پدر ومادرش گفتن چه خبره خوب وسایلشو میگرفتی تو خونه درس میکردیم و... در لحظه ظرف ذرتو انداخت سطل زباله که چرا این حرفو به من زدید

خودشم بسیار تنبل

مثلا یکیشون که پدرش آبدارچی هست و دست فروش دخترش خونشونو تو شیشه کرده بود گوشی آیفون میخوام یا در ما ...

بادم رفت بگم همیشه فکر میکنه آرومترین و درسخون ترین دختر دنیاس و پدرومادرش اذیتش میکنن

نمیدونه که از صدقه سر پدر و مادرش داره درس میخونه

یعنی تنها کاری که میکنه درس خوندن

اونم با کلی ادا

کلی کلاس

کلی کتاب

کلی هزینه

یبارم به پلیس زنگ زده شکایت پدر و مادرش رو کرده

نمیدونم واقعا چرا . بچه که بودم یهو همینجوری الکی درمیومد به من میگفت حالم ازت بهم میخوره . ازش میپر ...

بعضیارو خدا برای چی مادر کرد واقعا نمیدونم

حتما توی بچگیش ضربه خورذه ک اینطوری تلافی میکنخ با تو