2777
2789
منم یکی دوبار گرفتم برنامه درست نمیدادن الانم ک شرایطشو ندارم اوضاعمون بهم ریخته چند ماهه

اگه میتونی چندتا کلیپ توی نت سرچ کن اصول برنامه ریزی دستت بیاد بعد خودت با توجه به سبک درس خوندن و توانت برنامه بچین عزیزم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میتونی چندتا کلیپ توی نت سرچ کن اصول برنامه ریزی دستت بیاد بعد خودت با توجه به سبک درس خوندن و ت ...

اره همین کارو باید کنم همش حس میکنم دیره الان و استرس میگیرم بخصوص ک هدر دادم سال قبلو و افسرده بودم رسما یدونه تستم نزدم کل سالو فیلم دیدم 

اره همین کارو باید کنم همش حس میکنم دیره الان و استرس میگیرم بخصوص ک هدر دادم سال قبلو و افسرده بودم ...

چند روز پیش یه کلیپ روانشناسی دیدم میگفت وقتی نمیتونیم کاری رو شروع کنین مشکل انگیزه تون نیست مسئله کمال گرایی مون هست

راهشم اینه فقط شروع کنیم با هر کیفیتی و به هر میزانی فقط شده روزی یه خط بخون

چند روز پیش یه کلیپ روانشناسی دیدم میگفت وقتی نمیتونیم کاری رو شروع کنین مشکل انگیزه تون نیست مسئله ...

دقیقا همین کارو کردم 

از ۱ اذر بی انگیزه ترین حالتم هنوز برنامه ریزی درست ندارم اما روزی ۱ ساعت میخونم لاقل صفر نباشه روزم

ای کاش منم بتونم بخونم و ی رشته خوبی بیارم خسته شدم

دقیقا همین کارو کردم از ۱ اذر بی انگیزه ترین حالتم هنوز برنامه ریزی درست ندارم اما روزی ۱ ساعت میخون ...

انشاالله میتونی عزیزم❤️

منم واست حمد میخونم انشاالله خدا به توانت برکت بده