2777
2789
عنوان

اشتباهمو چجوری جبران کنم

74 بازدید | 15 پست

بچها من یه دوره اموزشی خریدم از اینستا بعد این مختص یک نفر هستش یعنی فقط هزینه ای که میدی برای یک نفره که استفادا کنه و مدام طرف میگفت که واسه یک نفره اما من گوش نکردم و دادم ینفر دیگه هم استفاده کنه

چجوری اشتباهمو جبران کنم؟

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هزینه اون یه نفر رو پرداخت کن

اون اجازه ورود شاید نداشته باشه اصلا

منم الان پول ندارم هزینه اونو بدم کلا از پیجش اومدم بیرون

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
هزینه اون طرف رو هم بپرداز

کلا از پیجش اومدم بیرون

هزینه اون ینفرو الان ندارم بدم و شاید اصلا اجازه ورود نداشته باشه اون یک نفر😔

اون اجازه ورود شاید نداشته باشه اصلامنم الان پول ندارم هزینه اونو بدم کلا از پیجش اومدم بیرون

خب شماره کارت طرف رو بگیر بگو چیشده همون قدر بزن 

خب پول نیست چطوری می‌خوای جبران کنی 

در حد توانت بده

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
خب شماره کارت طرف رو بگیر بگو چیشده همون قدر بزن خب پول نیست چطوری می‌خوای جبران کنی در حد توانت بده

نمیدونم 

در امد از خودم ندارم اخه

کلا از پیجش اومدم بیرونهزینه اون ینفرو الان ندارم بدم و شاید اصلا اجازه ورود نداشته باشه اون یک نفر� ...

اگه بهشون دسترسی داری پیام بده و بگو اینجوری شده شاید خودش حلال کرد و خیالت راحت شد 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
اگه بهشون دسترسی داری پیام بده و بگو اینجوری شده شاید خودش حلال کرد و خیالت راحت شد

نه اصلا روم نمیشه بگم

میخواستم بگم اتفاقا اما گفتم نه ولش کن حس مبکنم خیلی ادم بدیم

کلا از پیجش اومدم بیرونهزینه اون ینفرو الان ندارم بدم و شاید اصلا اجازه ورود نداشته باشه اون یک نفر� ...

چرا اجازه ورود نداره؟

چرا اجازه ورود نداره؟

چون دوره رو به همه نمیفروشن خودشون انتخاب میکنن که کیارو وارد کننن

نه اصلا روم نمیشه بگممیخواستم بگم اتفاقا اما گفتم نه ولش کن حس مبکنم خیلی ادم بدیم

نه عزیزم همین که عذاب وجدان گرفتی یعنی اینکه  آدم خوبی هستی❤️ آدمیزاده دیگه یه وقتایی شیطون گولمون میزنه یه اشتباهاتی میکنیم 

نه عزیزم همین که عذاب وجدان گرفتی یعنی اینکه آدم خوبی هستی❤️ آدمیزاده دیگه یه وقتایی شیطون گولمون م ...

اخه تاکید کرده بود اما من گوش نکردم

احساس شرم میکنم واقعا از اینکه برم بگم

بنظر‌م همون پولامو جمع کنم هزینه اون ینفرو بزنم و تموم

ای بابا سخت شد که😬

خیلی🫠