2777
2789
عنوان

میخوام از کارم استعفا بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 24 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از محیط کار متنفرم حیف اینهمه زحمتی که این سالها برای مردم کشیدم کاش تو سرنوشتم شاغل بودن نبودچقدر ب ...

من با تمام وجود براشون کار کردم و جون کندم ... سیستم حسابداری پر از ایرادشونو منظم کردم ... همیشه به موقع رفتم و اومدم ... بیشتر از توانم کار کردم براشون ... احترام مدیرمو همیشه داشتم ... الان صرف اینکه خواهرزاده ش از تنخواهی که دست من بود بدون خبر دادن به من بارها برداشت کرده بود و من اینو به مدیریت اعلام کردم که پس فردا گردنم نیفته خواهرزاده رفته تا میتونسته به خیال خودش برام زده که اخراجم کنن در حالیکه من خودم درخواست استعفا دادم

خوب الان نامه استعفا بده،اگه با اومدن نیرو جدید مشکلی نداری واستا بیاد،کارها تحویلش بده و برو

نامه استعفامو تنظیم کردم ولی اینقدر بدم اومده از اون محیط که تحمل یک ماه دیگه ایستادن اونجا برام واقعا سخته

من با تمام وجود براشون کار کردم و جون کندم ... سیستم حسابداری پر از ایرادشونو منظم کردم ... همیشه به ...

آره دقیقا منم خیلی بیشتر از وظیفه جان دادم اونجا تعطیلی ساعت ۲ ونیم بود من تا ساعت ۶ میموندم و کار میکردم ۹ماهه باردار بودم بالاسر کارگرا میرفتم که زودتر کارشونو تموم کنن به بهترین نحو، آخر سر بخاطر تهمت یه چند نفر آدم نالایق قدرشناس چند ماهه اعصاب خوردی میکشم هی بازرسی هی حراست حتی تو بیمارستان برای زایمان که بودم راحتم نذاشتن هنوزم بیخیال نشدن .

واگذارشون کردم به همین ایام

آره دقیقا منم خیلی بیشتر از وظیفه جان دادم اونجا تعطیلی ساعت ۲ ونیم بود من تا ساعت ۶ میموندم و کار م ...

درکت میکنم چون بوده خودم روزایی از ساعت ۸ تا ۷ عصر اونجا کار کنم ... مدیرم اینقدر سمیه که خیلی وقتا ساعت کار تموم شده ولی ازم میخواد گزارشی رو آماده کنم که آماده کردنش چند ساعت زمان میبره

درکت میکنم چون بوده خودم روزایی از ساعت ۸ تا ۷ عصر اونجا کار کنم ... مدیرم اینقدر سمیه که خیلی وقتا ...

خدا آدمهایی رو که دیگران رو از خوب بودن منصرف میکنن لعنت کنه 

خدا نبخشه و نیامرزه 

شغل من رسمیه ۱۵ ساله کارمیکنم نمیتونم استعفا بدم دوست دارم انتقالی بگیرم برم شهر خودمون ولی شوهرم نم ...

خوبه که شغلت رسمیه ... امیدوارم شرایط برات همونجوری که میخوای پیش بره... جالبه من دو تا همکار مرد هم دارم که اونجا هر چیزی که از دهنشون در بیاد به همکارای خانوم میگن و اصلا از ادب و شعور بویی نبردن.