بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دو تا دارم برادرم یکی و من به شدت راضیم همجنسن هستن البته اما زنداداشم خودش تک فرزنده خودشونم یه بچه دارن داداشمدوست داره بچه دوم زنداداشم نمیخواد خب احترام باید گذاشت انتخابشونه اما من جسارت به کسی نباشه مشکلات زنداداش من خیلی زیاده به شدت حساسه با همه فامیلاش قهره چون خیلی توجه روش بوده تحمل چیزی نداره نظر مخالف و ...
چون استیکر های من درج نمیشن نمیدونم چرا پس کتبی بهت میگم آفرین وشیری که خوردی حلالیت باشه
ممنونم خواهرم دعا کنید لطفا موفق بشم با کمک خدا و عاقبت بخیر🌷
دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷
من دو تا دارم برادرم یکی و من به شدت راضیم همجنسن هستن البته اما زنداداشم خودش تک فرزنده خودشونم یه ...
یکی از فامیلهای ما هم تک فرزند هستن(البته مادر ایشون میخواستن چند تا بچه داشته باشن اما به دلیل مشکلات رحمی که داشتن نشد) و متاسفانه خیلی زودرنج و حساس و لوس هستند، اصلا مهارت ارتباط درست توجامعه ندارن و از همه توقع دارن. الان هم با همه فامیلهای نزدیکشون قهر هستند، همسرشون خیلی مرد مظلوم و ساکتیه و داره زجر میکشه
دخترِ مآه🌙 یعنی دختری که حضرت زهرا(س)🤍به عنوان یک شیعه امیرالمومنین حضرت علی(ع) اون رو فرزندم خطاب کردند. و این زیباترین بخش از زندگی و روح و قلب منه و بزرگترین نعمت خدا، و دلخوشی تمام عمرم🌷
فدای حضرت زینب(س)، ان شاالله شما و خانوادتون همچنین🌸
بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم : کتاب که می خوندم برخی اوقات که به مطلب جالبی که می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای از دوستان بحثی داشتیم دربارهی که در جهان و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست میگیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم بود یه جمله دیدم : طبیعت به قانون ظلم حرکت میکند من این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش رفتم دیدم بله دو سوم حیوانات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه رو بکشن .و در دنیایی که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه بمیره صحبت از عدل معلومه نفهمیدن جهانه. بنابراین طبیعت قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که میتونه عادلانه عمل کنه و باید عادلانه عمل کنه و این تنها صفت و امتیاز من و شماست به خاطر آزادی که داریم. ولی اگه در بند طبیعت بمونیم ما هم به همون اندازه ظالمیم که بقیه موجودات به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی