2777
2789
عنوان

خانوما چیکار کنم شوهرم اینقد طرفداری خونوادشو نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی بیخیال باش و کم کم از سرش بنداز شوهر منم دقیقا همینه 

فک کن برادرش و جاریم رفته بودن خارج بعد از کلی التماس و گفتن بهشون ک خانمم گفت سوغاتی چی شد یه بسته شکولات خریده داده ب شوهرم ک بده ب خانمت 

بعد حالا شوهرم هربار سفر میره شده همین شمال ک هرماه میریم ۳ کیلو زیتون ۱ کیلو گردو کلی اشپل و ماهی شور وترشی و... براشون میخره میزاره کنار 

ینی وقتی شکولاتو فرستاد اتیش گرفتم میخاستم شوهرمو اونو باهم جر بدم هرچقد میگم ب شوهرم ماهم رفتیم سفر براش شکولاتشو پس بفرست قبول نمیکنه

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

نمیشه که واسه خواهراش سیسمونی و جهیزیه خرید خواهراش حتی سلام نمیدن این پا میشه دنبالشون میره سلام بد ...

خودتو بکشی هم اون کار خودشو می‌کنه اما چاره ای نیست بجز بی محلی چون هر چی تو بگی فقط تو رو مقابل اونا میبینه و حس تنفر و کمک به اونا را قوی تر 

زیاد حساسیت نشون نده همه مردا این شکلین زیاد توجه کنی فکر می کنه تو بدشونو می خوای اعتمادش به تو از بین میره چون  همیشه گفتن عروسها الن و بلن مردا هم یه جورای پذیرفتن ما ها غریبه ایم بد خانوادشونو می خوایم سعی کن یه مدت اهمیت ندی مثلا گفت فلان چیز رو کادو بدیم بگو نه زشته یه چیز بالاتر پیشنهاد بده یکی و دوبار این کار رو بکنی اعتماد بهت بر میگرده حرفاتو گوش میده در غیر اینصورت قایمکی انجام میده 

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
شما هر چی قهر کنی دعوا کنی بد خانواده شو بگی فایده ندارد بدتر انگار داری به سمت اونا هلش میدی فدای س ...

منم آتیش میگیرم که محل نمیدن بهش شوهر من واسه اونا جونشو میده

کلن در خانواده های ایرانی چنین جا افتاده 😔🫢🫣😔

احترام به پدر مادر واجب هس والا گناه کردی حتی بیشترین توهین رو هم به فرزند کنن. فرزند باید از گل بالاتره به پدر مادر نگه

از همان کودکی مادر به فرزندش نیاموخته به خاطر پدر ومادرت بزرگ شدی با همسرت نجنگ. 🤌

به فرزند نیاموخته احترام پدر مادر جای خود 

همسر وارزش ومنزلت که همسر داره جای خود 

بهش نیاموخته وقتی ازدواج میکنی🫢 

یعنی عهد وپیمان وفاداری 🤌

نه که برده ووووو🤌

باردارم

بسلامتی بزار بچت دنیا بیاد بهت قول میدم  عوض میشه 

برعکس میشه بیشتر وابسته‌ بچه و خودت میشه تا خانوادش اینو من تجربه کردم  این و یه روز جاریم بهم گفت واقعآ  ثابت شد برام منم به تو میگم