2777
2789

کیا گرفتار شدن چجوری خوب شدین؟

فقط شکمم صدا میده باد داره اسهالم اشتهامم کم شده 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

وای منن که امروز با اسهال بیدار شدم هنوزم ناهار اینا نخوردم نکنه ویروسه

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

وای منن که امروز با اسهال بیدار شدم هنوزم ناهار اینا نخوردم نکنه ویروسه

من ک اصلا گشنم نیس

اسهالم هستم 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ک اصلا گشنم نیساسهالم هستم

دقیقا منم همین

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

دقیقا منم همین

اسهال خیلی بدههه فقط روون زود رود میرم دسشویی

پسر من گرفته الان دو هفته استخیلییی بده

علایش چیبود؟

چجوری بهترشد؟

من دکتر نرفتم هنوز

علایش چیبود؟چجوری بهترشد؟من دکتر نرفتم هنوز

بی اشتهایی و اسهال فقط 

حالش ولی کاملا خوبه 

یک و نیم سالشه فقط شیر میخوره اونم خیلی کم

بعد چند روز بهتر شد بازم برگشته الان یکم بهتره 

دکتر گفت ویروسه دارو نداره فقط سرم تقویتی و سرم خوراکی و پروبیوتیک و ویتامین نوشت براش

بی اشتهایی و اسهال فقط حالش ولی کاملا خوبه یک و نیم سالشه فقط شیر میخوره اونم خیلی کمبعد چند روز بهت ...

اهان منم فقط اسهال و بی اشتهام  متاسفانه

اهان منم فقط اسهال و بی اشتهام متاسفانه

دکتر به ما یدونم قرص داده اسمش یوموگی

برای اسهال و ایناس 

ازاد هم بخای از داروخانه میدن 

ماست پروبیوتیک هم مفیده استفاده کنی 

ایشالا زود خوب میشی

دکتر به ما یدونم قرص داده اسمش یوموگیبرای اسهال و ایناس ازاد هم بخای از داروخانه میدن ماست پروبیوتیک ...

مرسی 

توچند روز کشید خوب شی؟

من خیلی خفیف گرفتم یه روز هم نشد اما معده درد دارمپسرم الان ده روزه درگیره دو روزه یکم بهتر شده

معده دردت کم نشده ؟

من اسهال و بی اشتهام 

چرا امروز خیلی بهترم خیلی عجیبه این مریضی

اره واقعا خلی حالم بده 

شما دکتررفتین چی داد بهتون؟