2777
2789
عنوان

بیاید ببینید دوستم چیکار کنه همهههه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 28 پست
خواهش میکنم.اما خب مردم ما رو میشناسید.چون خودشون اون اراده رو در خودشون نمیبینن،میخوان بقیه رو ناام ...

دیشب کانون یه مصاحبه گذاشته بود از صابر محمدزاده 

لیسانس مهندسی میگیره 

میره اتش نشان میشه 

میاد کنکور میده 

میره سربازی دوباره میاد کنکور میده پزشکی ارومیه قبول میشه 

فک کنم ۳۳سالشون بود

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره منم سه سال موندم گفتن نمیشه حالا که دارم میخونم 😂❤️

به نظر من خب آدم تا آخرش باید بخونه.تلاش رو کنه.بعد به نتیجه فکر نکنه.مثل تیمی که سه هیچ عقبه.بازم بازی خودشو میکنه.شاید یک گل تو دقایق پایانی زد.اون یه گلم یه گل هست.درسته بازی رو میبازه.اما باز تلاش خودشو کرده.یعنی به هر حال سنگ خودشو زده.سنگ مفت گنجشک مفت.

خیلی مچکر

یه چیزی هم بگم.سن شما تو بهترین حالته.خیلی جوانتر هستید نسبت به ما.وقتی شما تلاشتو کنی و یه رشته خوب قبول بشی،بیشتر لذتشو میبری نسبت به ما و بقیه که در سن بالا ممکنه قبول بشن یا آرزوی قبولی دارن.دوران طبابتتون هم بیشتره.

یه چیزی هم بگم.سن شما تو بهترین حالته.خیلی جوانتر هستید نسبت به ما.وقتی شما تلاشتو کنی و یه رشته خوب ...

🙂امیدوارم شما هم قبول شید،اره قبول دارم الان من میبینم اونایی که سال اولی هستن بیشتر ذوق دارن🙂💔اما خب دنیا که به اخر نرسیده🙂شما معلومه عاشقی🙂❤️واقعااااا عشق به پزشکی داری🤍امیدوارم بشه براتون،

ادمی تا زندس وقت رسیدن به آرزوهاشو داره 

شما هم بخون امسال ببند پروندرو،

یکسال سخت بگیر 

تمومش کن 

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
🙂امیدوارم شما هم قبول شید،اره قبول دارم الان من میبینم اونایی که سال اولی هستن بیشتر ذوق دارن🙂💔ام ...

ممنون از این پیام زیبا.انشاالله برای همه کسانی که تلاش میکنن یه اتفاق زببا رقم بخوره.

ممنون از این پیام زیبا.انشاالله برای همه کسانی که تلاش میکنن یه اتفاق زببا رقم بخوره.

اگر سوالی بود 

انگیزه نداشتید 

یا ناامید شدید خوشحال میشم پیام بدید 

بپرسید ،میدونم خیلییییی کوچیک ترم اما هم مسیریم 

خوشحال میشم اخر سال نتیجه گرفته باشید