2777
2789

بچه ها دوستم امسال قبول شد دانشگاه یه رشته پیرا یه دانشگاه خوب ،

بعد کلاس های آنلاینو بدون هزینه نگاه کرد از کانالای تلگرام،تابستون رفت آرایشگاه عمه من وضع مالیشون خوب نبود اصلا ،یه پدر معتاد هم داره:)))))))به عمم گفتم توروخدا بزار بیاد کار کنه رفت برای اصلاح ابرو اینا حدود ۱۰ تومن از تابستون پس انداز داره

منم ۲ تومن داشتم بهش قرض دادم الان گفت یرم پول کلاس آنلاینارو الان بدم بهشون 

برم دایرکت استادا بگم حلال کنن(استادای معروفن،تاملند و کلاسینو)

بعدم پول اون دوره رو واریز کنم 

میگه از طرفی میترسم که نبخشن یا فحش بدن شکایت کنن😐🙂

بگه بنظرتون؟؟؟؟؟؟میگه نگم هم از عذاب وجدان میمیرم من مجبور بودم🙂🙂🚶🚶

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیخیال اونا اینقد از مردم دزدی کردن لنگ ی قرون دوهزار شما نیستن عذاب وجدان بیخود نداشته باشین

بخدا یه کلاسو هم من ثبت نام کزدم پنلمو دادم به این الان استرس دارم میگم نکنه منم باید برم حلالیت بگیرم؟

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
اما خب بذار قبول شدی فردین بازی در بیار.

بابااااا من که ثبت نام کردم🙂😂دوستم دیده قبول شد امسال پیراپزشکی اون میخواد بریزه پولو🙂🙂

یه کلاسم پنل منو داشته 

این دوستمم میخواد اینکارو کنه،پول دوره رو بده،ببخشید شما ۴۱ سالتونه؟؟؟؟واقعا احسنت به ارادتون🤍

خواهش میکنم.اما خب کاش اینجا نمیگفتی.یه عده دوباره میان میگن از شما گذشته و از این صحبتها.من میخوام برای خودم زندگی کنم نه مردم.

بخدا یه کلاسو هم من ثبت نام کزدم پنلمو دادم به این الان استرس دارم میگم نکنه منم باید برم حلالیت بگی ...

بیخیال

ما الان دانشجوییم همه از فایلای غیرقانونی کتابا استفاده میکنیم 

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
خواهش میکنم.اما خب کاش اینجا نمیگفتی.یه عده دوباره میان میگن از شما گذشته و از این صحبتها.من میخوام ...

نه باباااااا به کسییی چه 

شما بود فک کنم یبار تو خصوصی حرف زدیم درسته؟؟؟؟؟

پزشکی میخواستید؟

من معلم فیزیکم هم ۴۵سالگی قبول شد

خواهش میکنم.اما خب کاش اینجا نمیگفتی.یه عده دوباره میان میگن از شما گذشته و از این صحبتها.من میخوام ...

عذررمیخوام نمیخواستم ناراحت بشید🙂

نه باباااااا به کسییی چه شما بود فک کنم یبار تو خصوصی حرف زدیم درسته؟؟؟؟؟پزشکی میخواستید؟من معلم فیز ...

کجا قبول شد؟جدا داره میخونه الان؟بعد اینم بگم وقتی پزشکی قبول شده باید از آموزش و پرورش استعفا بده.

کجا قبول شد؟جدا داره میخونه الان؟بعد اینم بگم وقتی پزشکی قبول شده باید از آموزش و پرورش استعفا بده.

پزشکی شهرمون ( کرج)

اره داره میخونه ۴سال پیش که خیلیییییی خوشحال بود 

بعد فک نکنم معلم رسمی بوده باش چون من غیرانتفاعی بودم 

اونم آرزوی ۲۰ سالگیش بود بالاخره رسید بهش با یه ذوقیییییییی تعریف میکرد 

آها یه کارمند بیمارستانم میشناسم ۳۵ سالش بود داروسازی قبول شد اردبیل

خواهش میکنم.اما خب مردم ما رو میشناسید.چون خودشون اون اراده رو در خودشون نمیبینن،میخوان بقیه رو ناام ...

اره منم سه سال موندم گفتن نمیشه 

حالا که دارم میخونم 😂❤️