2777
2789
عنوان

بلاخره به مشاوره ام پیام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 28 پست
ترس که ندارم..یه جورایی خجالت میکشم.اون اوایل قبل از شروع رفتم نظرات درباره اش رو خوندم دیدم کلی دان ...

خب چرا قول و وعده وعید دادی؟ هیچوقت شتابزده عمل نکن

ولی حالا دیگه اشکالی نداره در هر صورت کم کاری از اونه و باید عوضش میکردی.

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

به خدا تا دیروز که ۹ ساعت مطالعه داشتم اینقدر استرس داشتم که نگو چون قبلی فقط می‌گفت عقبی بدو..چرا ا ...

واقعا بعضیا آدم رو از سر خودشون وا میکنن مشاور من زندگیم و عوض کرد حتی درد و دل های مسخره ام از هر موضوعی رو میشنوه و کمکم میکنه خدا ازش راصی باشه چقدر خوبه که آدن درستی سر راهت قرار گرفته من مطمئنم قراره خیلی موفق شی❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم جدیده خوب باشه مشاورا کارشون همینه اولش با زبون خامت میکنن وسط راه معلوم میشه عین حرفاشونن ...

نه قبل اینکه بهش وصل بشم، نمونه برنامه هاشو چک کردم. رضایت هاشو چک کردم، حتی معرفیشو چک کردم. کامنت های که درباره اش بود رو خوندم. برخلاف قبلی که هیچی ازش نبود این تکمیل بود. 

تازه جدیت رو میشد ازش احساس کرد، اما مهربون هم بود. قبولی هم داده قبلا. 

از طرفی مشاوره با اینکه مهمه اما اصل کار دانش اموزه

من خودم الان بالای ۹ ساعت مطالعه دارم، پس در نتیجه فقط یکی رو می‌خوام روم خوب پیگیر باشه و استرسی بابت برنامه نداشته باشم

این مشاوره خوبی به نظر میرسه اما اگر خدایی نکرده بد باشه، دیگه قید مشاوره رو میزنم و ماه های آخر رو خودم میخونم. الان مشاوره میگیرم یکی بالا سرم باشه فقط 

این کاربری دست چندین نفر است.
عزیزم میشه بگی الان زیرنظر چه گروهی هستی اخه به یه مشاور خوب نیاز دارم. اسم موسسشون چیه؟

الو رتبه 

دختر عمه من دو سال پیش ازشون مشاوره گرفته بود، اونم پرستاری قبول شد.

واقعا بعضیا آدم رو از سر خودشون وا میکنن مشاور من زندگیم و عوض کرد حتی درد و دل های مسخره ام از هر م ...

یادمه یه بار خیلی نیاز داشتم با مشاوره ام حرف بزنم. ساعت ۲ شب آنلاین شده بود تازه، بدون توجه به حرفام فقط گزارش کارمو چک کرده بود:::

وای چه خوب عزیزممن فک میکردم همه مشاورا فقط حرفنمشاورت خانومه یا آقا؟

آقا عزیزمم❤️❤️❤️❤️

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
خب چرا قول و وعده وعید دادی؟ هیچوقت شتابزده عمل نکنولی حالا دیگه اشکالی نداره در هر صورت کم کاری از ...

اخه نمیدونستم مشاوره ی بدیه. از نظر اخلاق خانوم خوبی بودن اما از نظر بقیه موارد صفر.

من همین حالاشم درس ام رو میخونم. اما اینکه نشد باهاش ادامه بدم یکم برای خودمم اذیت کننده هست. چون یک ماه بود کنار هم بودیم. هرچند چاره ای نداشتم 

یادمه یه بار خیلی نیاز داشتم با مشاوره ام حرف بزنم. ساعت ۲ شب آنلاین شده بود تازه، بدون توجه به حرفا ...

پس حق داشتی عزیزم نه بترس نه عذاب وجدان داشته باش چون اون وجدان کاری نداشت تو هم در قبالش وظیفه ای نداریی❤️❤️❤️❤️

اخه نمیدونستم مشاوره ی بدیه. از نظر اخلاق خانوم خوبی بودن اما از نظر بقیه موارد صفر.من همین حالاشم د ...

عیب نداره تقصیر اونه که پول دادی بهش و درست به وظیفش عمل نکرده

خوب کاری کردی مشاورو عوض کردی اصلا کوتاه نیا و کاری که فکر میکنی درسته و به صلاحته رو انجام بده

موفق باشی عزیزم

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️