اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
شما خودتو زشت جلوه بده ارایش نکن برو تو خیابون فرقشو میبینی تمایز قائل میشن مردم بین هم
ول کن دیگه آقا
الان چیزی که گفتی چه ربطی به حرف من داشت؟
چرا موضوعات رو با هم مخلوط میکنی؟
دارم میگم کشش جسمی موضوع مهمیه و اشکابی نداره اگه به عنوان یع معیار تعریف بشع!!!!!!!
فکر میکردم میمیرم...اما نمردم، فکر میکردم هرگز از غم و اندوه رها نمیشوم اما رها شدم، فکر میکردم این درد هرگز رهایم نمیکند اما رها کرد... فکر میکردم شب نخوابی هایم تمام نخواهد شد... اما تمام شدند ... فکر میکردم دیگر هیچ رنگی جز سیاه را تشخیص نخواهم داد ... اما تشخیص دادم... فکرمیکردم حال دلم تا ابد خوب نخواهد شد... اما خوب شدم و من مصداق بارز <این نیز بگذرد> هستم!
اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من که ایرادی تو این ادم ندیدم معلوم ادم تمیز و شیکیع
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
فکر میکردم میمیرم...اما نمردم، فکر میکردم هرگز از غم و اندوه رها نمیشوم اما رها شدم، فکر میکردم این درد هرگز رهایم نمیکند اما رها کرد... فکر میکردم شب نخوابی هایم تمام نخواهد شد... اما تمام شدند ... فکر میکردم دیگر هیچ رنگی جز سیاه را تشخیص نخواهم داد ... اما تشخیص دادم... فکرمیکردم حال دلم تا ابد خوب نخواهد شد... اما خوب شدم و من مصداق بارز <این نیز بگذرد> هستم!
به خاطر این سوراخ ریز دوستت میگه بده؟شاید بنده خدا متوجه نشده
اره میگه بدرد نمیخوره و..😕
معلومه ک قیافه هم مهمه اقا اول باید طرف ب دلت بشینه بعدا خوشت ک بیاد تازه اونجا مسله اخلاق مطرح میشه واسه هردو طرف صدق میکنه هرکی هم میگه این نیس شعاررر میده تماااام
والا منی ک قبلنا معیارم قیافه نبود از اکسای قبلیم بد رکبی خوردم