2777
2789
عنوان

چرا بابای من باید پول بده و قرض کنه داداشم خونه بسازه ولی ما تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 19 پست
ن وظیفه ای نداره اما اگه قرار باشه کمک یکی کنه پسرش تو اولویته چون پسرش باید خرج زندگی بده مثلأ من ا ...

پسر بچشه دخترم بچشه به هر دو باید به یک اندازه کمک کنه اگه انصاف و عدالت داشته باشه البته اکثرا مثل شما پسر دوست هستن و زن رو جنس دوم میدونن که حتی لایق کمک نیست و اولیت نیس

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده باید ادامه بدی🌅

خیلی بی ادبی که به اون دختر بیمار میگی سلیطه،خوبه میدونی که دست خودش نیست

باشه از این به بعد به پرخاشگر و وحشی میگم کیوت و ناز

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن وظیفه ای نداره اما اگه قرار باشه کمک یکی کنه پسرش تو اولویته چون پسرش باید خرج زندگی بده مثلأ من ا ...

اره یا باید شوهرت بده نداره پدر شوهرت

ولی در صورتیکه مادر شوهرت تامین باشه از هرلحاظ بعد به شما میرسه کمک از پدر شوهر این در اسلام و قانون ما هست

الویت با همسر و فرزندان هست بعد عروس 

شوهر سرپرست زن خودش هست نه زن پسرش 

بیماره،دست خودش نیست

اره گل میدونم ، ولی نمیخواد درمان بشه نمیره روانشناسشو میگه شما دیوونه اید من چیزیم نیست !!از اونور مادرشم همینو میگه