2777
2789
عنوان

توقف رشد جنین

41 بازدید | 8 پست

سلام خانما من هفته ی قبل که هفت هفته بودم رفتم برا سونو تشکیل قلب گفت قلبش تشکیل نشده و سونو داخلی شدم دکتر گفت که توی شش هفته و پنج متوقف شده یعنی ساک اینا همه رشد کرده ولی جنین متوقف شده رفتم پیش دکتر زنان گفت یک هفته صبر کن دوباره سونو بده ایا کسی اینجوری بوده بعدش قلب جنینش تشکیل شده باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه من رشدش تو ۷هفته متوقف شده بود و متاسفانه سقط شد انشاا...ک‌ واسه شما این اتفاق نیوفته و هفته دی ...

خودش سقط شد اخه من ن لکه بینی هیچی هم ندارم علائم سقطم ندارم 

سقط خاموش بود بدون هیچ خونریزی و لکه بینی حتی دهانه رحمم هم باز نشده بود ۱هفته هم صبر کردم باز سونو انجام دادم هیچ رشدی نداشت ازمایش بتا دادم دیدم بتام افت کرده از ۵۷هزار شده بود ۵۵هزار دیگه دکتر گفت باید سقط کامل کنی قرص گرفتم تو خونه سقط کردم...

متاسفم واقعا امیدوارم برلی شما معجزه بشه و جز شرایط خاص باشع و قلب کوچولوت بزنه

برای من که نه لکه داشتم نه خونریزی رفتم سونو گفت قلب نمیزنه و رشدش ۶ هفته ۵ روز وایساده تا هفته ۱۲ هم صبر کردم در نهایت به زور دمنوش و فعالیت شدید افتادم به حونریزی و سقط