2777
2789

خوابای ترسناک میبینم که یا توی همشون در حال فرار کردنم از چیزی یا انسانی یا حیوانی مثلا خواب عنکبوت دیدم میخاستم بکشمش جاخالی داد افتاد بقل بالشتم بیدار شدم حس کردم واقعا افتاده یا مثلا خواب میبینم بعضی از ادما دمبالمن به شدت ترس دارم شما این خابارو به چه نیتی میگیرین واقعیتش من برای رفع طلسم و سحر چهل روز قبلا سوره بقره پخش میکردم توی اون چهل روز دقیقا بالای هفت بار خواب عنکبوت دیدم تا الان خواب عنکبوت ندیده بودم که دوباره مادرم از سیدی پرسید که اینجوری مشکلاتمونو اینا اونم گفته هر روز ۲۰۰۰ صلوات بفرستین بعد یه گوسفند قوربونی کنید حالام اونا دارن انجام میدن من این خابارو حین انجام این کارا میبنیم شما میگید این خابا ربط داره یا نه به این موضوع یا اینکه یه خواب معمولی 

احتمال داره آدمای سمی یا چشم زخم یا دعا و طلسم از زندگیت میره

چون اصن حال روحی بدی دارم من شبا بی دلیل میترسم این چند روز درحالی که از شب ترسی نداشتم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازچی هست حالا بیماری

اونجور که تحقیق کردم بیمارای روانی نصفشون بخاطر ژنتیکه نصفشون بخاطر مشکلات ماورائی چون علائم بیماری اعصاب و روان با علائم کسی که طلسم شده یا سحر شده یکیه