2777
2789
همه دخترا مث همن . من با 33 سال سن. ک موهام سفید شده بت میگم .

نصیحت خوبی بود یادم میمونه 

ولی من به عنوان یه دختر همه رو با هم یکی نمی‌دونم 

پسر هم هزار مدل داریم : خیانتکار ،هوس باز ،دروغگو ...

ولی دلیل نمیشه همشون همین باشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نصیحت خوبی بود یادم میمونه ولی من به عنوان یه دختر همه رو با هم یکی نمی‌دونم پسر هم هزار مدل داریم : ...

شما از دیدگاه خودت بگو . من از دیدگاه خودم چ اشکالی داره

الان پسر خالم 100 تا سکه تو دامنشه تازه طرفش فامیله

حالا بلانسبت فامیلتون...

ولی طرف بزنه زنه رو بکشه دیه اشو بده بهتره 😂😂

میدونم بعدش طرف باید مهریه اشو به خانوادش بده ولی بنظرم اینجور بهتره تازه فرصت هست میشه با وکیل حلش کرد 😂😂😂

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

حالا بلانسبت فامیلتون...ولی طرف بزنه زنه رو بکشه دیه اشو بده بهتره 😂😂میدونم بعدش طرف باید مهریه اش ...

دختره باور کن تو رابطه حرفی نبود ک،ب من نگه.  فحشایی بلد بود ک من،از پسری نشنیدم 

دختره باور کن تو رابطه حرفی نبود ک،ب من نگه. فحشایی بلد بود ک من،از پسری نشنیدم

بابا بخدااا توی چه این سایت چه فضای مجازی چه حضوری همه جوره دیدم این موضوع رو

فقط الکی اسم ماهارو بد کردن...

بخدااا اونقدر که پسر خوب دیدم دختر خوب توی این دوره زمونه ندیدم

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

شما از دیدگاه خودت بگو . من از دیدگاه خودم چ اشکالی داره

متوجه جمله دومتون نشدم 

اما من تو فضایی که درس میخونم با آدمای اطرافمم کم کم آشنا میشم و چیزایی از همجنسام می‌شنوم که خودم شرمم میشه اما با کسایی میگردم که اصلا اینجوری نیستن 

هرکسی برای خودش یه نظری داره و باید به نظرش احترام گذاشت اما از یه جایی به بعد هم باید قبول کنیم یکسری نظراتمون باید اصلاح بشه 

صفتی که به میلیون ها دختر میزنی توهین به حساب میاد 

و کسایی هم که همه پسر هارو به یک چشم میبینن هم باید اصلاح بشن می‌دونی چرا؟

چون تو آینده خودشو لطمه میبینن

متوجه جمله دومتون نشدم اما من تو فضایی که درس میخونم با آدمای اطرافمم کم کم آشنا میشم و چیزایی از هم ...

من خوب ندیدم . و از نظر من خوب وجود نداره . این ی فرضیه هست . خیلی از دخترای اینجا هم همین نظرو در مورد پسرا دارن.  

بازم نظر خودتونه منم به عقیده تون احترام می‌زارم.

دید من ب دخترا اینه.  مگه این ک خلافش ثابت بشه،. ینی ی دختر بیاد اصن نظر ادمو عوض کنه . که تا 33 همیچین موردی نبوده.  ولی خانواده میگن ازدواج کن . اونا اصن به جزییات کاری ندارن.  میگن فقط ازدواج کن . 

دید من ب دخترا اینه. مگه این ک خلافش ثابت بشه،. ینی ی دختر بیاد اصن نظر ادمو عوض کنه . که تا 33 همی ...

متوجه هستم چی میگی 

مگه همه دخترا رو به یه چشم نمیبینی؟

اجازه بده پدر و مادرت برات یه دختر پیدا کنن و توهم چند بار باهاش نشست و برخواست کن 

اگه عقیده ت تغییر کرد که هیچ اگرم نه با خانوادت درمیون بزار که حق با تو بوده