2777
2789

باید دید پدرتون چرا این شرط رو.گذاشته،حتما شناختی که از شما داره ( ببخشید که اینو میگم) احتمال داده اونقدری که باید به بلوغ اجتماعی نرسیدین که نمی تونه اعتماد کنه به یه پسر 33 ساله برای مستقل شدن و براش شرط گذاشته

ضمنا با این سن اصلا درست نیست توقع خونه از پدر داشته باشین اگه بهتون بده لطفه اگرم نده صاحب اختیاره توقعتون رو.پایین بیارین 

و اینکه واقعا با این روحیه ازدواج درست نیست 

«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book
ب خدا تموم میشه . ینی همیشه دستی مییگرم. .

بیا یه کاری بکن یه ماه هر چی خرج میکنی یجا بنویس ببین کجا میره 

خونه هم داشته باشی با این وضع تغییر چندانی ایجاد نمیشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خودتو درست کن مگه نمیگی گند اخلاقی ادم شو ببینم یعنی جدا از ازدواح هیچ دختری تو زندگیت نبوده ؟

هیچیکی . ینی من تعجب میکنم . میبینم ملت ازدواج میکنن . داستان من با هر دختری حتی ب مرحله خواستکاری نرسیده . 

یه کاری کن اگه این قدر بدبینی خونه رو داشته باش اما به خونوادت بگو هیچ حرفی نزنن از داشتنش تو خواست ...

به خدا من اصن فلسفه ازدواجو نمیدونم . حالا اینا میکن برو ازدواج کن . که چی بشه؟شما بگو . 

نه ولی بهش گفتم ممکنه بفروشم ماشین بگیرم .

خونه رو بفروشین ماشین بخرین؟؟؟

ایشون کاملا حق داره  بنده خدا حریف شما نشده می دونه که فقط وجود همسر می تونه باعث بشه شما منطقی تر زندگی کنی 😁😂

دست پدرجان رو ببوسید و قدرش رو.بدونید 

احساس می کنم شما داری اذیتش می کنی که ایشون مجبور شده بهت زور بگه 

«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book
خرج زوری رو چجوری میخوای مدیریت کنی؟ من اصن لباس نمیخرم . کافه نمیرم. غذا رو هم تو خونه پدر و مادر م ...

یه ذره فقط خودتو نبین یه زمانی میرسه همه چی داری حتی خونه  و ماشین لاکچری ولی اونی که باید نیست

نامزد من همیشه می‌نالید برا پول همش میگفتم پول تو منم سرمایه تو منم باور نداشت 

امروز که کارمون کشید به جدایی فهمید این قضیه رو که متاسفانه دیره

برعکس ذهنیت شما همه چی پول نیست

همیشه به من می‌گفت اخی علی ( پسر خاله) 40 سالشه زن نگرفت بهش میگم علی بدبخت زن بگیر فردا بچت میگه ارواح بابام 

امروز خودش 35 و چیزی نمونده تا 40 براش

یه ذره فقط خودتو نبین یه زمانی میرسه همه چی داری حتی خونه و ماشین لاکچری ولی اونی که باید نیستنامزد ...

پسر خاله منم . اخلاقش عالی بود . همه چیش اوکی. . سر ی دعوا . دختره جنی شد . مهریه گذاشت اجرا.  قهر کرد . 

ی پشتوانه واس پیری.

بیچاره اون پدر ک تو پسرشی و بیچاره و بدبخت اون دختری ک بخواد باتو ازدواج کنه 

آلبالوهای مامان دوستون دارم🧸🍒🐤 🍭 🌸 میرسد آن روز ک چرخ بر مدار حق بگردد💖 روزی از میان این همه درد امید می روید🧚‍♀️
یه ذره فقط خودتو نبین یه زمانی میرسه همه چی داری حتی خونه و ماشین لاکچری ولی اونی که باید نیستنامزد ...

من اصن ادم ولخرجی نیستم . پول هم برام مهم نیست. ولی این خونه حق منه .