2777
2789
هم سن های شما الان 2تا بچه دارن😐خوب بنده خدا حق داره

الان نود درصد پسرای بالا سی سال مجردن اون مال قبل بوده... 

وضعیت اقتصادی داغون تازه بیاد زن و بچه هم بندازه تو دام... 

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
خخخ یه زمانی کراش من بود حتی کره هم رفتم دیدنش نام سان

اع جدی؟  چه جالب دیدیش؟

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم)                            حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم         https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656              ‏مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میمیرم اقا. من ویروس گرفتم رفتم مطب کارت بکشم . کارتم خالی بود.

من نمیدونم درامدت چقدره ولی قطعا برای زندگی معمولی کفابت میکنه مخصوصا اینکه پول اجاره و خونه هم نمیدی الان. مدیریت درامد یاد بگیر تا کار به اینجا نکشه 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
حقوق ثابت ک داری .تحصیلات ک داری خونه هم بابات میده پس چرا فرار میکنی از ازدواج اگه فک میکنی حقوقت ک ...

من با ی خانم تو رابطه بودم   انقد بدم اومد ک بیزار شدم . 

اصن . ربطی نداره. من میگم مادرم از دستم اشک میریزه ! دختر غریبه با اولین تلنگر فراررمیکنه. شوخی ندا ...

خب خودتو درست کن 

مگه نمیگی گند اخلاقی 

ادم شو 

ببینم یعنی جدا از ازدواح هیچ دختری تو زندگیت نبوده ؟

من نمیدونم درامدت چقدره ولی قطعا برای زندگی معمولی کفابت میکنه مخصوصا اینکه پول اجاره و خونه هم نمید ...

خرج زوری رو چجوری میخوای مدیریت کنی؟ من اصن لباس نمیخرم . کافه نمیرم. غذا رو هم تو خونه پدر و مادر میخورم . 

خرج زوری رو چجوری میخوای مدیریت کنی؟ من اصن لباس نمیخرم . کافه نمیرم. غذا رو هم تو خونه پدر و مادر م ...

پس پولاتو چکار میکنی؟

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...