2777
2789
عنوان

اولین بارپنج سالم‌بود بهم خیانت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 43 پست

از اونجا رفتن؟

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان چیکار میکنه؟ هنوز همسایه اید؟

نه بابا ما ازون شهر رفتیم نمیدونم چی شدن😂

خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  .................  رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق
خداروشکر فان تموم شدانتظار تجاوز و دس درازی داشتم

وای نه بابا بیست سال پیش ک ازین داستانا نبود ادما پاک بودن 

خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  .................  رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق

عه منم یه دوست مهدکودک داشتم😂برا هم نقاشی میکشیدم،یکی از نقاشی هاشو چند وقت پیش دیدم لای وسایلم(نقاشی ازدواجی کشیده بود😂😂😂)خیلی خجالتی بود،روزای اول میومد مهد نمیزاشت مامانش بره،بعد که با هم دوست شدیم فقط اگه من مهد بودم میومد،خیلی هم خجالتی بود،منم زورگو،میگفتم نباید با هیچکس بگردی😂،بنده خدا حتی با بقیه پسرا هم دوست نمیشد،چون من خوشم از بقیه ی پسرا نمیومد اونم حق نداشت باهاشون دوست شه😂خیلی دوست دارم ببینم الان چکار میکنه،

ابتدایی بودم نمیدونم اول دوم یا سوم بعد وسطای مدرسه یه پسری اومد همکلاس ما شد اسمش سعید بود توهمون عالم بچگی مهربون وخوش اخلاق بود.. یه چن روز موندن بعد رفتن نمیدونم فامیلیش چی بود کجا رفتن اصن.. اون موقها بین هم کلاسیام حس خوبی بهش داشتم مهربون بود هنوزم که هنوزه بزرگ شدم همش تو فکرمه کجاس چه شکلی شده.. گاهی یادش میارم.. ببینمش هم نمیشناسم جون ته چهرش یادمه اونم توبچگی

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79
عه منم یه دوست مهدکودک داشتم😂برا هم نقاشی میکشیدم،یکی از نقاشی هاشو چند وقت پیش دیدم لای وسایلم(نقا ...

این از اون زن ذلیلاس آخ جووون

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

این از اون زن ذلیلاس آخ جووون

باورت نمیشه

یه پسری تو مهدکودکمون بود من خیلی بدم نیومد ازش

بعد تولد گرفته بود تو مهد

منم اومدم تو اتاق اسباب بازی ها درو بستم نشستم هر کاری مربی ها کردن نرفتم تولد

این دوست بنده خدام هم اومد درو باز کرد اومد پیشم که منو ببره

منم گفتم من نه میام نه از کیکش میخورم

اونم نشست پیشم نه رفت نه کیک خورد😂😂😂

کجایی پارسا جان دقیقا کجایی😂

باورت نمیشهیه پسری تو مهدکودکمون بود من خیلی بدم نیومد ازشبعد تولد گرفته بود تو مهدمنم اومدم تو اتاق ...

وای چ بد شانس😂😂😂

چ کیسی رو از دس دادی دخترررر😐😂

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم