2777
2789
عنوان

کاش مامان و بابام میمیردن

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز میخواستم شروع کنم حال خودمو خوب کنم و شاد باشم از همون اول دعوا راه انداختن هنوز ده دقیقه بیدا ...

شما اهمیت ندا عزیزم به دعوای پدر ومادر ،اونا خودشون دعوا میکنن خودشونم اشتی میکنن ،شما دعواشون رو متوجه میشی ولی ایا وقت اشتی شون هم میفهمی و خوشحال میشی ؟ پس کلا به موضوعات خصوصی شون ورود نکن تا وقتی کار بالا نگرفته

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
خب میتونی خودتو از نظر مالی حمایت کنی؟کاری یاد بگیر

اینم نمیذارن😂

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

شما اهمیت ندا عزیزم به دعوای پدر ومادر ،اونا خودشون دعوا میکنن خودشونم اشتی میکنن ،شما دعواشون رو مت ...

اخه بعد دعوا هم به من گیر میدن  :/

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

حالا هدفت دوباره روانشناسیه؟

بله🥺

خیلی دوست دارم این رشته را

چطور؟ 

کاش واقعا میشد یه مدت از خانواده دور بود...

دقیقا  :) 

اخه بعد دعوا هم به من گیر میدن :/

😅😅 اخ بگردم واسه شما بچه ها که ما مامان و بابا ها میخوایم سبک شیم به شماها گیر میدیم حق داری ناراحت بشی بخدا ولی ناامید نه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
😅😅 اخ بگردم واسه شما بچه ها که ما مامان و بابا ها میخوایم سبک شیم به شماها گیر میدیم حق داری ناراح ...

خدانکنه

مرسی که مهربونی و درک میکنید🥺♥

اینم نمیذارن😂

یعنی چی!!!!

کلا تحریمی 

باهاشون صحبت کن ومطمئنشون کن پدر مادرا می‌ترسن یه هنری یاد بگیر تو خونه نمونی اعصابت خراب شه اگر لازم دیدی هم اعتصاب کن یکمم تو اونا رو اذیت کن نمیشه که هرچی بخوان بهت بقبولونند تو انسانی ربات نیستی که احساس نداشته باشی

چی اوردن سرت که همچین ارزویی داری ولی یادت باشه سقف بالاسرت از وجود اوناست

دیگه مسکن که وظیفه هر والدینی هست منت اونو نباید بذارن که 

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

بله🥺خیلی دوست دارم این رشته راچطور؟

فرار میکردی میرفتی اون شهر میخوندی دیگه 

یه تیکه طلایی چیزی نداری؟

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش