2777
2789
عنوان

قبول داری مرد اگه به زنش برسه توجه کنه زن جوون تر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 45 پست

بازم این برمیگرده به ریشه هر چیزی

ریشه این مشکل برای خانم دومی انتخاب اشتباه بوده.

به نظرم اولی فردی خوش شانس بوده

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/1998512

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ربطی به شاغل بودن نداره 

البته شغل داریم تا شغل 

شمام حرف جاریمو نزن ک برگشته به من میگه شوهرم نمیزاره برم سرکار چون میگه پیر میشی 

البته ک از حسادت و بی عرضگی گفته چون چیزی بلد نیست ک بخواد شاغل بشه 

جالبه ک تیپ و استایل من ازاون صدبرابر شیکتره بااینکه ۵سال کوچیکتره 

همش در حال تزریق بوتاکسِ 

من موندم اگ من پیرم چرا اون بوتاکس میزنه🤣

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
واقعا اینایی که مقایسه کردی ربطی به شاغل بودن و نبودن نداشتبعد کلا دو تا آدم رو مقایسه کردی با کلی ت ...

منظورم این بود با اینکه شاغله و درامد داره

بازم محتاج توجه همسره 

و همه چی پول نیست

بله مثال بارزش مامانم و خاله م.البته مامان من شاغل نیست.خاله م هرروز جوون تر میشه مامانم ۲۰سال از سن ...

مادر من هم پدرم فوق العاده بود با اینکه پولداریم نبودیم اما ارامش داشتیم مادرم تو دهه چهل سالگی پوستش تو سن بیست سالگی بود بعد که برادرم فوت کرد مامانم شکست خورد

زایمان های متعدد با تغذیه های اشتباه هم باعث میشه خیلی شکسته تر دیده بشیم...

میگن تو زایمان خیلی سورس های بدن از بین میره و جایگزین هم نمیشه و باید زنان خیلی تو بارداری وپس از بارداری، احیا کنند..

یادمه برای زایمان رفته بودم که یه خانم پنجمین فرزندش را داشت زایمان میکرد..‌خانم ۲۶ ساله بود ولی دقیقا شبیه ۵۰ ساله ها

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

تایپ هر آدمی فرق میکنهممکنه یکی شگسته بشه یکی نه

وقتی تو محیط خونه محبت ببینی هرچقدرم کار کنی اونوکار حکم ورزش داره برات شکستگی و پیری بیشتر برا مسائل عاطفی و روانیه ولی وقتی ی شوهر رو مخ داشته باشی ک محبت نکنه  کلا بی توجه باشه لجباز باشه دست بزن داشته باشه خب معلومه پیر میشه طرف

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
نه ربطی ندارهمنظور من این بود ایشون با اینکه شاغله درامد داره و نیازی به پول نداره باز محتاج توجه هم ...

دقیقا یار خوب خیلی مهمه 

وقتی تو خسته میشی اون بلند بشه کارها را بکنه و وقتی اون خسته است تو جبرانش کنی...

👌👌

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

زایمان های متعدد با تغذیه های اشتباه هم باعث میشه خیلی شکسته تر دیده بشیم...میگن تو زایمان خیلی سورس ...

مادرشوهرم حداقل۱۰سال از مامان من بزرگتره ۷تا هم بچه اورده از مامان من با ۲تا بچه جوون تره والا😬

و خیلی زنان خانه دار تو همین سایت هم گفتن که خرجی نمیگیرن و همه پول همسر میره برای خانواده اش...ربطی ...

یادمون باشه بزرگترین مسئولیت آقایون متاهل ساپورت مالی همسراشونه وقتی خانم خودش درآمد داره شوهر ا از زیر این مسئولیت شونه خالی میکنن ...و اون حس حمایت مالی رو  ندارن نسبت به همسراشون (البته درصد کمی استثنا هم هست )

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

مادرشوهرم حداقل۱۰سال از مامان من بزرگتره ۷تا هم بچه اورده از مامان من با ۲تا بچه جوون تره والا😬

قدیمی ها بیشتر تغذیه سالم داشتند ...میوه و سبزیجات خوب ...روغن خوب