2777
2789
عنوان

چه کاری رو دوست ندارید با خانواده هاتون انجام بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 39 پست
منم همین طور آخر اشکمو درآوردن

الهی عزیزم آره واقعا آدم رو تو این موارد به سر حد جنون میکشن🥲💔💔

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
الهی عزیزم آره واقعا آدم رو تو این موارد به سر حد جنون میکشن🥲💔💔

این قدر قلبم میشکنه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این قدر قلبم میشکنه

الهی فدات شم تروخدا خودت رو ناراحت نکن فک کن تو این موارد دیوارن من که دیگه همینجور شدم انگار کر شدم و نمیشنوم💔💔

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
الهی فدات شم تروخدا خودت رو ناراحت نکن فک کن تو این موارد دیوارن من که دیگه همینجور شدم انگار کر شدم ...

خدانکنه دور از جونت 

فقط دلم می خواد شب باشه خواب باشن حرف نزنن 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
خدانکنه دور از جونت فقط دلم می خواد شب باشه خواب باشن حرف نزنن

❤️❤️❤️‍🩹❤️‍❤️‍🩹🥲🥲🥲

❤️❤️❤️‍🩹❤️‍❤️‍🩹🥲🥲🥲

🖤💔❤️‍🩹❤️‍🔥

خانواده ام‌خیلی خوبن خداروشککرولی اخیرا هیچ کاری درکم نمیکننواین خیلی احساس انزوا بهم میده

من انتظار درک هم ندارم فقط کاری نکنن همین 

دعوا و جر و بحث یعنی ؟

دعوا هم نکنن کلا لال