2777
2789
میدونم شاغل هستین، بهترین کار اینه، همون اول کاری بخرین و بزارین کنار.اینجوری میدونین دیگه پولی در ک ...

دقیقا کار درستش همینه ،قبلا هم همین کار رو میکردیم با شوهرم ،اما قبلا من کل درآمدم رو میدادم برای خونه شوهرمم کل درآمدش رو پس انداز میکرد ولی از اول امسال من بیست تومن برمیدارم واسه خودم بقیه اش رو میدم شوهرم واسه زندگی اما خدا شاهده همون بیست تومن نمیدونم چی میشه ،الان مثلا ۵ تومن دارم تو کارتم ،هزینه بچه ها زیاده ،به خصوص پسر نوجوان ،نمیتونم بهش نه بگم ،اما دلم میخواد هر ماه به ربع بگیرم واسه ازدواج بچه هام پس انداز کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا کار درستش همینه ،قبلا هم همین کار رو میکردیم با شوهرم ،اما قبلا من کل درآمدم رو میدادم برای خو ...

اره بچه ها دقیقا خرجشون با خودشون بزرگ میشه، دختر منم ۸ سالشه، میبینم هر چی بزرگتر میشن، واقعا هم نیازاشون بیشتر و هم خودشون پر توقع تر میشن.

یادمه دخترم نوزاد بود، دوستم گفت چرا برنمیگردی سر کار، با یه حقوق سخته، گفتم اخه بچه ام اصلا خرجی نداره، 

گفت نگو، الان کلاس فوتبال پسرم فلان قدر شده.

الان میفهمم دوستم چی میگفت، دختر من حداقل روزی ۲۰۰ خرج شخصی داره والله

اره بچه ها دقیقا خرجشون با خودشون بزرگ میشه، دختر منم ۸ سالشه، میبینم هر چی بزرگتر میشن، واقعا هم نی ...

دقیقا همینه خرج خوراکی مدرسه ،خرج تیپ ،خرج کلاسهای مختلف،خرج بیرون رفتن با دوستاشون ،خرج وسایل دیجیتال و....نگم برات

بچه های منم تا پنج سالگی خرج خاصی نداشتن ،لباس و اسباب بازی بود که اون رو هم اکثرا کادو میگرفتن

دقیقا همینه خرج خوراکی مدرسه ،خرج تیپ ،خرج کلاسهای مختلف،خرج بیرون رفتن با دوستاشون ،خرج وسایل دیجیت ...

دقیقا ، مخصوصا مامان من یه سیسمونی کامل خریده بود، از اینورم پدرشوهرم عشق میکنه براش خرید کنه.

ولی الان دیگه چشم و گوش دخترم باز شده و داره خرجاش سرباز میکنه.

منم تا الان تا تونستم طلا خریدم، دقیقا به قول شما گفتم یا برای ازدواجش، نه خواست مهاجرت کنه ، یا درس بخونه.

این پس اندازش.

یه ۲۰ تایی دخترم النگو داره