2777
2789

ماجرا از این قراره خودش پیشنهاد داد واسه تولدم ایفون بخره ۱۷ تومن اون گذاش ۳تومن من شد ۲۰ تومن پیش دادیم ایفون گرفتیم ۴تام قسط با چک که اون قرار بود پرکنه

بعد یه شب از سرکار دراومدنی گفت میرم فلان دوستمو ببینم گفتم باش فرداش رفته بودیم رستوران رفته بود سفارش بده گوشیشو چک کردم همون دوستش نوشته بود بیا فلان کافه فردام که تعطیله تا ساعت ۱ هستیم اونم نوشته بود باشه

اومد خیلی معمولی پرسیدم کجا رفتی با دوستت گفت هیچ رفتم دمدرشون نشستیم حرف زدیم نتونسم صداشو دربیارم بگم گوشیتو دیدم چندروز بعدش مسقتیم گفتم رفته بودی فلان کافه؟گفت نه رفتم دوستمو از اونجا ورداشتم رفتیم دمدرشون نشستیم بخدا .من قهر کردم گفتم چرا اول پرسیدم نگفتی میخاستم بخورمت؟

فک نمیکنی داری رئیس بازی درمیاری ؟؟

یکم باسیاست رفتارکن

متاهل هستم.... باهمسرم شکرخدا زندگی شیرین وعاشقانه ای داریم🧿همدیگه روخیلی دوست داریم🧿😍 .....باهمدیگه شکرخدا خیلی خوشبختیم .....🧿🤲تو قشنگترین قسمت سرنوشتمی عشقم😘🧿🧿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتم تو پنهان کاری خلاصه اونم کلی معذرت خواهی کرد ویه شاخه گل خرید

چندروز بعدش زد من داشتم میرفتم ارایشگاه رفتنی خبر دادم دراومدنی خبر دادم حتی رفته بودم موبایل فروشی کابل بگیرم خبر دادم مرده موبایل فروشه از دستم استوری گرفته بود گذاشته بود بعد دوروز منم فرستادم بهش بعد بهم میگی توام پنهان کاری چرا نگفتی مرده ازت فیلم گرفت گفتم بابا خودم فیلمرو فرستادم واست

چقد رو مخی تو 

چرا باید برا  هر کاری که میخواد بکنه دقیق بت تو ضیح بده آیا واجب؟

خودت  دوست داری طرفتم همین جوری  رفتار کنه

من فقط میدونم اگه بخوایی تو زندگیت همین قدر گیر بدی همینم  بت نمیگه دیگه خود دانی

الکی از هر ماه برا خودت کوه نیاز دیگه خود دانی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
گفتم تو پنهان کاری خلاصه اونم کلی معذرت خواهی کرد ویه شاخه گل خریدچندروز بعدش زد من داشتم میرفتم ارا ...

وای  مگه تو آدم آهنی  یه بار خبر دادن کافیه  دیگه 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷