سبحانکوچولو مدیر عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 5382 عنوان همین الان چیکار میکنید | مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 77 پست کلا خونتون درچه حاله اگه دوسداشتید بگید.همسراتون خونن بچه هاو....کلا برنامتون چیه براامروز.تاالان چیکارا کردید خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم امروز | 12:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهک۴۰۳ عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1781 تاالان صبحانه خوردم یک مهمون داشتم راهی کردم بره خونشون شیر موز برای شوهرم درست کردم . کل خونه داغوونه باید یاعلی بگم کلی ظرف دارم وجارو و لباس من که رفتم توهم پاشو
سبحانکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 5382 نشستم فبلمم میبینم شوهرم تازه اومد الان کم کم نهار میزارم عصر میخام برم بازار 🙁😂 چی بخری. خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 31414 همسرم داره پریز برق تعمیر میکنه پسرام باهم بازی میکنن .منم میخوام حاضر بشم امروز برم تولد شب هم مهمونی هستیم😍 صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
سبحانکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 5382 همسرم داره پریز برق تعمیر میکنه پسرام باهم بازی میکنن .منم میخوام حاضر بشم امروز برم تولد شب هم مهمو ... انشاالله خوش بگذره.همشه به خوشی خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
سبحانکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 5382 تاالان صبحانه خوردم یک مهمون داشتم راهی کردم بره خونشون شیر موز برای شوهرم درست کردم . کل خونه داغوو ... شوهرت کمکت نمیکنه.شغلش چیه خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
دخترپاییزی8608 عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 2053 چی بخری. برا سفر فردامون باید امشب حاظر کنم همه چیو لباس اینا کم دارم میخام برم بگیرم
masiiii77 عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 392 همسرم الان رفت بیرون دخترمم الان میخوام ببرم حموم ۲هفتس با گریه اینا از حموم رفتن در میره..ناهار میخوام بندری بزارم شامم قیمه بادمجون چون شوهرم ناهار میبره سرکار...جونم بهت بگه ظرفای صبونه توی سینکه خونه جاروبرقی کشیدنیه ..رو گازمم باید بشورم کثیف شده #بهشتی که شما خوباش باشین #جهنمشو میپرستم .!!🥀
ماهک۴۰۳ عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1781 شوهرت کمکت نمیکنه.شغلش چیه کارش ازاده یک روز امروز و بیکاره هیچچچچچ کمکی
دخترپاییزی8608 عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 2053 همسرم داره پریز برق تعمیر میکنه پسرام باهم بازی میکنن .منم میخوام حاضر بشم امروز برم تولد شب هم مهمو ... چند سالتونه🥺😍 من که تا صبح فکر میکردم حاملم چون علائم داشتم استرس داشتم بعد بی بی چک زدم منفی بود اینقدر خوشحالم😂🤣 فهمیدم بخاطر پریودیمه اینجوری شدم
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 31414 انشاالله خوش بگذره.همشه به خوشی ممنونم عزیز دل صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
دخترپاییزی8608 عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 2053 همسرم الان رفت بیرون دخترمم الان میخوام ببرم حموم ۲هفتس با گریه اینا از حموم رفتن در میره..ناهار میخ ... چند سالشه😍
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 31414 چند سالتونه🥺😍 من که تا صبح فکر میکردم حاملم چون علائم داشتم استرس داشتم بعد بی بی چک زدم منفی ب ... چیشد متوجه نشدم من ۳۵ هستم از ذوقت پیام دادی😍😍👍 صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
سبحانکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 5382 برا سفر فردامون باید امشب حاظر کنم همه چیو لباس اینا کم دارم میخام برم بگیرم بسلامتی کجا میخواید برید خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
دخترپاییزی8608 عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 2053 چیشد متوجه نشدم من ۳۵ هستم از ذوقت پیام دادی😍😍👍 خدا حفظتونکنه بچه هات چند سالشونه؟آره از ذوق اینکه حامله نیستم 😂🤣به قول شوهرم میگه من یدونه بچه دارم همین کم دارم یکی دیگه هم بیاد بجای زن یه بچه باید دوتا بچه بزرگ کنم🤣