2777
2789
عنوان

بدن خوب دلیل بر مربی خوب بودن نیس ولی رزومه خوبیه➕ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 40 پست

[QUOTE=362311827][/QUOTعاااااالی عزیزم😍😍😍

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با احترام تو سلیقه من نیست

شما هم مثل من فک کنم اندام ظریف و فیتنسی میپسندی؟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

خب قبلتم بذار مهم قبله که تغییر رو کامل نشون میده

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               
شما هم مثل من فک کنم اندام ظریف و فیتنسی میپسندی؟

اره دقیقا 

واسه خانوما ظرافت رو بیشتر میپسندم 

البته نه صاف ها برجستگی باشه ولی ظریف 

بازوی درشت دوس ندارم 

البته واسه خودم 

اره دقیقا واسه خانوما ظرافت رو بیشتر میپسندم البته نه صاف ها برجستگی باشه ولی ظریف بازوی درشت دوس ند ...

اره منم دقیقا

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

بدنسازی اندام خانما رو اصلا زیبا نمیکنه سینه های خیلی کوچیک و بازو و رون های پهن پسند من نیست واقعا

هر ورزشی اگه درست انجام بشه اندامو قشنگ می‌کنه

اگه بلد باشی چطوری ورزش کنی نه سینه آب میشه نه بازو بیش از حد بزرگ میشه

از اصلا بغیر اون بده خانوما اصلا به گندگی بدن آقایون نمیشه مکه با مکمل و پروتیئن و هورمون که اونم باز خیلی گنده نمیشه 

اره خلاصه 

خیلی خوشم اومد گلم فقط ی راهنمایی چه حرکاتی باعث میشه باسن بره بالاتر براتو خیلی عالیه وقت داشتی برات بزارم انداممو بگی

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان