2777
2789
عنوان

توی دوربین دیدم همسایه رفت تو خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 30 پست
اره واضحه من خیلی مترسم دنبال شر نیستم فقط میخوام بگم فهمیدم ولی زورم نمیرسه میخوام تذکر بدم اینها خ ...

پیام بده بگو دیگه تکرار نشه ازش فیلم دارم از این به بعد هم هر چی تو خونم کم بشه از شما شکایت میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به اون یکی همسایت بگو که فلانی اومده خونت ولی بگو اسم شمارو نیاره

چون خونش امانت دست من بود بهش گفتم اونم زنگ زد گفت یکی رفته توی خون

م مریم توی دوربین دیده از اینم‌میترسم بگن من فضولم دوربین گذاشتم کوچه چک کنم

اره واضحه من خیلی مترسم دنبال شر نیستم فقط میخوام بگم فهمیدم ولی زورم نمیرسه میخوام تذکر بدم اینها خ ...

چی بگم والا کاش شرایط داشتی جابه جا میشدی یا حداقل یه قفل بخر وقتی خونه اید از داخل قفل کن 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

پیام بده بگو دیگه تکرار نشه ازش فیلم دارم از این به بعد هم هر چی تو خونم کم بشه از شما شکایت میکنم

پررو میگه از دیوار رفته حیاط همسایه  حرفم بزنن‌میگن عقده ای ندید بدیدم 

چی بگم والا کاش شرایط داشتی جابه جا میشدی یا حداقل یه قفل بخر وقتی خونه اید از داخل قفل کن

قفلم باز میکنن دلم خوشه دوربین گذاشتم حرف بزنم میگن عقده ایم خونه ندیده ام جنبه ندارم

قفلم باز میکنن دلم خوشه دوربین گذاشتم حرف بزنم میگن عقده ایم خونه ندیده ام جنبه ندارم

اشنایی کسی رو در جریان بزار انشاالله دیگه تکرار نمیکنه

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

پررو میگه از دیوار رفته حیاط همسایه حرفم بزنن‌میگن عقده ای ندید بدیدم

بگو هر وقت فیلم رو دادم دست پلیس معلوم میشه کی ندید بدیده ،بگو تو دهاتتون در نداشتید از دیوار مردم بالا میرید