2777
2789
عنوان

درونگرا

84 بازدید | 18 پست

آدمی که سلام نمی‌ده، بلد نیست لبخند بزنه، نمی‌تونه تعامل کنه، درونگرا نیست..

هوش اجتماعی پایین ، درونگرایی محسوب نمیشه..

چیه مد شده هرکی ارتباط بلد نیست،  یک برچسب درونگرا بهش می‌زنن؟🤔

واقعا یه آدم با سن بالای ۲۵ سال، نباید ساده‌ترین آداب اجتماعی رو بدونه؟

میای حرفم بزنی، میگه درونگرام

نهههههه دخترم، این درونگرایی نیست😔

دنبال بهتر شدن باش🤲🏻

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

دقیقا

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....                                              حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم      https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از بچگی آروم بودم و کم حرف نمیدونم چرا 

تو هر جمعی برم سلام‌ میکنم ولی دیگه نمیدونم چی بگم خسته شدم بقیه هم ازم متنفر میشن 😭

چیکار کنم واسه بهتر شدن چرا هیچکس کمکم نمیکنه من واقعا نمیدونم چیکار کنم 😭

عاشق فلسفه و طبیعت 📚🌿🦋                                                   میرسد روزی به پایان هر غمی...🕊

من همزمان هم درونگرام هم اختلال شخصیت دارم که باعث میشه کمی ضد اجتماعی به نظر برسم پیش بقیه.

حرفت کاملا درسته

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

درون گرا بودن با خجالتی بودن فرق داره برون گرا بودن با بی ادب بودن فرق داره کاش اینو بفهمن.....

کاش🤲🏻

دختره سلام‌میدم بهش ، سرررررخ میشه

نه سلام بلده ، نه چیزی

مهمون میاد میدوه تو اتاق

اصرار هم داره مشکل نداره، درونگراست

بالای ۲۵ ساله هااااا🙄🤦🏻‍♀️

من از بچگی آروم بودم و کم حرف نمیدونم چرا تو هر جمعی برم سلام‌ میکنم ولی دیگه نمیدونم چی بگم خسته شد ...

اگه سلام‌میکنید

بلدید برید خرید کنید ، چونه بزنید و این روابط اجتماعی ساده

خب نگران کننده نیست

ولی اگه نمیتونید ساده ترین روابط رو هم برقرار کنید، باید برید مساوره، کارگاه های دورهمی میذارن با ادمای خجالتی دور خم جمع میشید 

رو خودتون کار میکنید

خوب میشید 

کاش🤲🏻دختره سلام‌میدم بهش ، سرررررخ میشهنه سلام بلده ، نه چیزیمهمون میاد میدوه تو اتاقاصرار هم داره ...

واقعااا....

بهش بگو این درون گرا بودن نیست عزیزم تو ته خجالتی بودن هستی 

فرق بین خجالتی و درون گرا بودن زمین تا آسمونههه....

من همزمان هم درونگرام هم اختلال شخصیت دارم که باعث میشه کمی ضد اجتماعی به نظر برسم پیش بقیه.حرفت کام ...

درونگراها شخصیت محکم و قوی دارن

خیلی باهوشن

باادب

زیاد حال نمیکنن حرف بزنن

ولی ب جا و مکانش، باادب و خوبن

طرف بالای ۲۵ سن داره، سلام‌نمیده، من سلام‌میدم سرررخ میشه

مهمون میاد میدوه اتاق

اصلا افتضاح

نمیخواد درمان شه، چون میگه شخصیتم درونگراست🙄😑🤦🏻‍♀️

واااای درونگرایی با بی ادبی و سلام ندادن فرق داره

نمیخوان بفهمن

واقعااا....بهش بگو این درون گرا بودن نیست عزیزم تو ته خجالتی بودن هستی فرق بین خجالتی و درون گرا بود ...

اصلا نمیتونیم متوجهش کنیم

خیلی پافشاری میکنه ک درونگراست و طبیعیه

کاش ادمای خجالتی و نمیدونم افسرده گاهی حتی، بخوان بفهمن یه چیزی درست نیست، باید درست کنن🤲🏻😔😢

درونگراها شخصیت محکم و قوی دارنخیلی باهوشنباادبزیاد حال نمیکنن حرف بزننولی ب جا و مکانش، باادب و خوب ...

دقیقا همه مشخصات درونگرا که گفتی دارم.

اون اختلالی هم که میگم مثلا همه ویژگی های درونگرا رو دارم ولی خیلی بی تفاوتم خیلی یعنی جلوم ادم سلاخی کنن من اینجوریم😐

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

دقیقا همه مشخصات درونگرا که گفتی دارم.اون اختلالی هم که میگم مثلا همه ویژگی های درونگرا رو دارم ولی ...

اگه دوست داری تغییر کنی ، جلسات دورهمی رو پیدا کن ، شرکت کن

بعضی روانکاو ها و مشاوران ، میذارن

خیلی تاثیر گذاره

ولی اگه اوکی ای ک هیچ

ولی در حد سلام و مهمون میاد بیا بیرون و اینا رو رعایت کن

بخدا میشه عادت برات

بعد ها میشه افسردگی و ترک کردن آدما

حیفه

واقعا حیفه😔

دقیقا ...ولی دست خودش نیست پذیرفتنش سخته واقعا 😶

بله