2777
2789

خانوما اگر تجربه دارین کمکم کنین'به شوهرم مدتیه شک دارم امروز موقع رابطه با من چندتا کار جدید که هیچوقت نمیکرد رو کرد و مثلا گفت از عشق من تب کردی و این حرفا درصورتی که ما اصلا ازین حرفا نمیزدیم خیلی میترسم خیانت کرده باشه ظاهرشم بگم اصلا آراسته و شیک و پیک نیست لباس و شلوار معمولی و حتی گاهی لباس زیرش یکم پاره هست و اهمیتی براش نداره بنظرتون و حستون چی میگه

میخواسته تنوع بده شاید

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....                                              حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم      https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید فیلمی اینستایی چیزی دیده یاد گرفته 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

اگه لباس زیرش پاره س خیالت تخت

چه اشکالی داره برات لاو ترکونده

من تجربه  اینچنینی ندارم ولی خودت فکرش کن کی روش میشه جلو کسی لباسش پاره باشه

البته میشه هم مگه اتاق تعویض اون ور باشه🤣😅

دقیقا یه مشکلی مشابه اینو منم داشتم بعد دوسال فهمیدم شوهرم فیلم میبینه و یه دعوای بزرگ کردیمو دیگه ن ...

اره فیلم میبینه ازش پرسیدم گفت گاهی میبینم منم نخواستم بهش سخت بگیرم گفتم اشکال نداره