2777
2789
عنوان

از بچگی به خواسته هام گفتن نه

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 19 پست
ببخشید من بد برداشت کردم معذرت میخوام 🌷🌺

بیخیال عزیزم مهم نیس .. پیش میاد 🩵

من با هیچکس بر سر آیین و باوری که دارد نجنگیده و نخواهم جنگید، چراکه خدای هر کس همان است که خِرَد او می‌گوید . کوروش بزرگ🩵       پیانیست :)

کاش میتونستم.. نمیخام با ترس و دروغ کاری کنم صبرم زیاده ولی خب ..

ترس و دروغ چیه آزادی کمترین حق انسانه 

نمیدونم متاهلی یا مجرد اما هیچ کس نباید این حق و ازت بگیره ما آدما امانت و هدیه خدا به خانواده هامونیم نه برده . 

کم کم با تربیت مقابله کن و یجوری خواستت و عملی کن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترس و دروغ چیه آزادی کمترین حق انسانه نمیدونم متاهلی یا مجرد اما هیچ کس نباید این حق و ازت بگیره ما ...

مجرد 

اره خب آزادی آرزومه .. مثه یه زندانی که از پشت میله ها امیدواره

ولی نمیتونم افکار خانوادمو تغییر بدم ، فقط دنبال راهیم جدا شم ازشون .. نه از طریق جنس مذکر فقط خودم

من با هیچکس بر سر آیین و باوری که دارد نجنگیده و نخواهم جنگید، چراکه خدای هر کس همان است که خِرَد او می‌گوید . کوروش بزرگ🩵       پیانیست :)

مجرد اره خب آزادی آرزومه .. مثه یه زندانی که از پشت میله ها امیدوارهولی نمیتونم افکار خانوادمو تغییر ...

هرکاری میکنی بکن ولی خواستتو عملی کن 

اصلا حرف منفی ممنوع نمیتونم و نمیشه و .. 

از راه درست خواستتو عملی کن وقتشه برا خودت زندگی کنی . اولش مخالفت ها سخته اما کم کم درست میشه 

نه من اینجوری نبودم خانوادم‌میخریدن حتی بدون اینکه‌من‌بگم.اتفاقا من‌نه‌پرتوقع شدم نه پررو شدم نه هیچ چیز بد دیگه ای.الانم واسه پسرم مثله بچگیه خودم رفتار میکنم بدون اینکه احساس نیاز کنه براش میخرم اشباع از همه‌چیزه همیشه و همین باعث شده هیچوقت چشمش دنبال چیزی نباشه و بهونه و لجبازی نداشته باشه.الان پسرم مثلا پی اس نداره اما هیچ لجی بابتش نمیگیره چون گفتم بزرگتر بشی میخریم برات تو زمان درستش و بچمم کاملا منطقیه و قبول کرده

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.