2777
2789
بلاخره شرایط کاری جوریه که بعد ازدواج شاید نشه بری سرکار دانشگااه

نه این شکلی نیست طرفت اگه آدم حسابی باشه خودش میشه پله ترقی و میشرفتت توآم در کنار اون صدرصد آرامش بیشتری داری برای پیشرفت چون خونه زندگی خودته و غرغر پدر و مادر بالا سرت نیست، البته اگه خیلی برات مهمه بزاریش شرط ضمن عقد که بعدا دبه در نیاره 

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

ب دلم نشینه میگم برو ک دیگه قیدتو زدم😅

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر بدونم شوهر خوبی میشه ارهمثلا من رلم خیلی خوبه عاشقشم ولی بیاد خواستگاری میگم نه چون ازش شوهر خوب ...

چرا درنمیاد سواله 

حالا طرف ازش شوهر خوبم دربیاد

وقتی مستقل بشی موقعیت بهتری داشته باشی چی؟

دلیل

چون ازدواجی نیستم 

مشکوکم هست تازه

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

نه این شکلی نیست طرفت اگه آدم حسابی باشه خودش میشه پله ترقی و میشرفتت توآم در کنار اون صدرصد آرامش ب ...

بخاطر شرایط کاریش چهاروز اون شهر چهار روز شهر دیگه باشی چی؟

چرا درنمیاد سواله حالا طرف ازش شوهر خوبم دربیادوقتی مستقل بشی موقعیت بهتری داشته باشی چی؟

چون سیگار میکشه و زیاد مسئولیت پذیر نیست درسته هوای منو خیلی داره و عاشقشم ولی نمیتونه شوهر خیلی خوبی بشه برای من 

من خواسته هام خیلی هست نمیتونه جواب بده به خواسته های مالیم

و اینکه عزیزم اگر فکر میکنی که بزرگ تر میشی شاید یه آدم بهتر بیاد سراغت پس آدم زیاد جالبی نیست واست که این فکرو کردی 

به دل که هیچی عاشق طرف بشی

خب عاشق بشم باید بهشم برسم دیگه

چرا قیدشو بزنم

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

چون سیگار میکشه و زیاد مسئولیت پذیر نیست درسته هوای منو خیلی داره و عاشقشم ولی نمیتونه شوهر خیلی خوب ...

اینجور نیست نه اهل سیگار ن چیزی خیلی بهم توجه مهربونی از لحاظ مالی همه کاری میکنه ولی خب من فکر مبکنم مستقل بشم شرایط زندگیم بهتره