2777
2789
عنوان

خانوما بچه های شما هم اینجورین

88 بازدید | 13 پست

وقتی از مدرسه دخترم میادگریه میکنه که باید فلان چیزو برام بخری یا وقتی بیرونم میریم همینه گیر میده انقدرررررررگریه میکنه وقتی نمیخرم یاد گریه اش میفتم خیلی ناراحت میشم چیکار کنم که این اخلاقشو دخترم ترک کنه😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه کلا بچه لجبازی نیست

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اخه یه چیزو داره دوباره همونو میخواد

وقتی داره نخر

سرشو گرم کن از در مغازه که رد میشی 

یگو پول ندارم الان 

خلاصه دست به سرش کن 

گریه هم کنه بخری فک میکنه هر سری گریه کمه میتونه چیزی که میخاد و به دست بیاره

وقتی گریه میکنه تو آغوشت بگیرش نوازشش کن آروم بهش بگو اینو داری یا بعدا جایزه کارنامه برات میخرم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است