2777
2789
عنوان

بین رو دو راهی گیر کردم🚶‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 25 پست
اره ازین لحاظ اوکیهفقط من چون خودم دانشجوعم دوس داشتم با کسی ک اشنا میشم تحصیلاتش هم بالا باشه یا هم ...

دل خیلی مهمه عزیزم 

خیلی ، این دله که باعث میشه یه دختر به خاطر یه پسر دست به همه کار بزنه بخدا 

اره ازین لحاظ اوکیهفقط من چون خودم دانشجوعم دوس داشتم با کسی ک اشنا میشم تحصیلاتش هم بالا باشه یا هم ...

منم دانشجوام اکسم ارشدش تموم شده نوبت مصاحبه دکتری داره نمیگم مهم نیست اتفاقا حرف مشترک داریم ولی اون خیلییییییییییی اخلاق و رفتارش خوب بود اگ برگرده با سر برمیگردم ببین اخلاق و رفتار خیلی خیلی مهم تر از درس و کوفت و.. 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دل خیلی مهمه عزیزم خیلی ، این دله که باعث میشه یه دختر به خاطر یه پسر دست به همه کار بزنه بخدا

میدونی اینکه ب کسی میگم ولی بقیه میگن وای نه چرا قبولش کردی اون فلانه بصاره اصلا خوشم نمیاد

منم ی آدمیم حرف بقیه زود تاثیر میزاره روم سر همین بدم میاد

میدونی اینکه ب کسی میگم ولی بقیه میگن وای نه چرا قبولش کردی اون فلانه بصاره اصلا خوشم نمیادمنم ی آدم ...

منم مثل تو بودم و ازش ۱ سالو نیم سر این حرفا دور بودم بخدا الان همه میگن خودت خیلی خشگلی اون چیه 

تو خیلی خوبی اون چیه حیفی بخدا اون لیاقت نداره این همه پسر 

ولی من‌ حالم فقط کنار اون خیلی خوبه از ته دل پیشش میخندم 

بعد ۳ سال هنوز میگه عشقم ذوق میکنم مثل خرررر

اره اخلاق مهمه خیلی...ایشالا هرچی صلاحته پیش بیاد عزیزدلم💕

همچنین 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

همون دیگ حال دل آدمو درک نمیکنن🥲

وظیفه خودته درک کنی عزیزم نه دیگران 

حتی اگه باشه ته این قصه بد میام راهو تا تش

واقعا راسته

اگر دوباره اکی شدین و کات کردین که فدا سرت به حرف دلت گوش دادی