2777
2789
چیکار کرده همونه بنده خدا فقط چروکاش زیاد شده پلکشم افتاده شده☹

زاویه سازی فک کرده 

ی کاریم کرده من زیاد اگاه نیستم ب عملای زیبایی ولی دستکاری کرده 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سن بین ۳۰ تا چهل ینی دهه سوم زندگی اوج زیبایی زن و مرده

نه تنها مرد بلکه زن ها هم بین ۳۰ تا ۴۰ به اوج زیباییشون رسیدن(نه زنایی که تیپ معمولی دارن..زنایی که به خودشون میرسن و تیپ و ارایششون اوکیه و نچرالن(

و معمولا بعد ۴۰ چه مرد چه زن اروم آروم زیباییشون رو از دست میدن

سن بین ۳۰ تا چهل ینی دهه سوم زندگی اوج زیبایی زن و مردهنه تنها مرد بلکه زن ها هم بین ۳۰ تا ۴۰ به اوج ...

من نمیخواام🥲💔

من نمیخواام🥲💔

مگه چن سالته عزیزم؟

بعد اینم بدون تو هر سنی باشی بلخره یه روزی پیر میشی دیگه

به قول اون یارو نه زیبایی همیشگیه نه شهرت نه پول

تنها چیزی که همیشگیه تینت پاک یه انسانه

مگه چن سالته عزیزم؟بعد اینم بدون تو هر سنی باشی بلخره یه روزی پیر میشی دیگهبه قول اون یارو نه زیبایی ...

ارعه ولی من از پیر شدن خوشم نمیاد

حس عجیبیه ۳۰ بشی بعد ۴۰ بعدم ۵۰ 

شاید چون ب هیچ کدوم از ارزوهام نرسیدم

ارعه ولی من از پیر شدن خوشم نمیادحس عجیبیه ۳۰ بشی بعد ۴۰ بعدم ۵۰ شاید چون ب هیچ کدوم از ارزوهام نرسی ...

خیلیا هم که به ارزوهاشون رسیدن هم باز دوس ندارن پیر بشن

هیچکی از پیر شدن خوشش نمیاد

منی که ۱۹ سالمه هم از الان نگرانه پیری ام😂