2777
2789

۴ ترم اصلا غیبت نکردم یا شایدم ذوق داشتم یا جوگیر 

این ترم میخوام تا میتونم غیبت کنم 

شنبه رو میخوام نرم فقط به خاطر ورزش میترسم نرم چون یه واحدیه استادشم مهربونه البته 

یکشنبه هم ک اصلا نمیرم دوتا کلاس دارم هشت صبخ پاشم پول اسنپ بدم برم به خاطر یه کلاس 

هفته پیشم یکشنبه غیبت کردم ولی هیچ غیبتی تو سامانه برام ثبت نشده 😁😎

این هفته اردو رفتم خسته شدم انگار تعطیلات نداشنم 

اگ میپرسین خونه بمونی چیکار 

بمونم روتینمو انجام بدم ورزش و زبان و کتاب بخونم مدیتیشن کنم درسامم بخونم برای پایان ترم رو هم جمع نشه

ولی همش احساس عذاب وجدان میکنم که نرم انقد عادت کردم ک باید هیچ غیبتی نداشته باشم

دانشگاه دولتی هم هستم منظروم اینه ک شهریه اینا نمیدم

اخه برا چی غیبت کنی

یه موقع خدای نکرده کار ضروری پیش بیاد دیگه نمیتونی نری

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه برا چی غیبت کنییه موقع خدای نکرده کار ضروری پیش بیاد دیگه نمیتونی نری

همیشه برا همین غیبتامو نگه میدارم هر روز خدا میرم دانشگاه چه خبره بابا 

البته خداروشکر اتفاق خاصی هم نیافتاده اون قدری ک نتونم به خاطرش دانشگاه برم

من ارشد میخونم

۲ روز در هفته صبح تا شب کلاس دارم

اونا رو میرم که هیچی ۴ روز باقی مانده هم باید برم دانشگاه واسه کارگاه و تحقیق و وکتابخونه و باقی چیزا تازه وقتم کم میارم چه برسه به غیبت😂😂

تازه شاغلم هستم ، باشگاهم میرم

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
همیشه برا همین غیبتامو نگه میدارم هر روز خدا میرم دانشگاه چه خبره بابا البته خداروشکر اتفاق خاصی هم ...

وا این همه درس خوندی کنکور دادی که نری دانشگاه؟ اینگار اصل برا نرفتن بوده ما اشتباه میکردیم

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

من ارشد میخونم۲ روز در هفته صبح تا شب کلاس دارماونا رو میرم که هیچی ۴ روز باقی مانده هم باید برم دان ...

ماشالا بهت عزیزم خیلییی موفق باشی 

اره ارشد خیلی سر ادم شلوغه 

فقط موندم شغلتون چیه که میتونین با این تایمای دانشکاه بریم سر کار 

ماشالا بهت عزیزم خیلییی موفق باشی اره ارشد خیلی سر ادم شلوغه فقط موندم شغلتون چیه که میتونین با این ...

کارشناس بازرگانی بین الملل گلرنگم

از طرف خود دانشگاه با معرفی استادم مشغول بکار شدم به خاطر همین باهام کنار میان 

دو روز در هفته که کلاس دارم رو کامل مرخصی هستم 

کارگاه ها و پروژه های تحقیقاتی رو صبح تا ظهر میرم دانشگاه ۱۲ تا ۵ عصر هم میرم سرکار 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)