2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا👌👌ولی ادم میتونه عوضش کنه

اینو مطمعن نیستم که ما کاره ای هستیم یا نه

بهنظرم همون تغییر هم از پیش نوشته شده

ولی شاید حق با تو باشه:))))

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

زندگی من خیلی عجیبه. پارتنرم میگه ما تو سرنوشت همیم و هر چی بشه بازم مال همیم.

اکس منم از این گوه ها زیاد میخورد هروقت اومد خاستگاریت یعنی راست میگه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

نه اصلا.

همه چیز انتخابه.

مخصوصا تو ازدواج. دخترایی که فعالترن، خیلی زود پسرا دو می‌قاپن😅

دخترای مثل من، منفعل، که تا ۲۸ مجرد موندم و اهل نخ دادن نیستم، روابط اجتماعیم ضعیفه،چه بسا تا ابد مجرد می‌مونن. قسمت چیکارس؟

اره کاملا اعتقاد دارم واقعا سرنوشت هرکسی نوشته شده است اونم مثلا بخش ازدواج و اینا واقعا همینطوره شایدم نه نمی‌دونم ولی به سرنوشت اعتقاد دارم ی سری چیزارم میشه تغییر داد

اینو مطمعن نیستم که ما کاره ای هستیم یا نهبهنظرم همون تغییر هم از پیش نوشته شدهولی شاید حق با تو باش ...

میدونی مثلا دونفر تو سرنوشت همن . بعد یکی از طرفین نه بگه. سرنوشت عوض میشه کلا

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بله . در صورتی که یه پدر و مادر اشغالی مثل پدر و مادر من داشته باشی. و برا فرار از اونها و به اجبار اونها ازدواج کنی. 

من زندگیم رفته به باد    کاش پرورشگاهی بودم. دو تا پدر و مادر دلسنگگگگگگگ

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

اینو مطمعن نیستم که ما کاره ای هستیم یا نهبهنظرم همون تغییر هم از پیش نوشته شدهولی شاید حق با تو باش ...

میگم ببخشید من فکر میکردم ارمنی ها اجدادشون چند نسل قبل از ارمنستان اومدن امضای شما جالب بود برام پس شما ایرانی اصیل هستید یعنی؟ ارمنی قومه مث ترک و کرد و لر؟

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

تعریف کن☺️

:)) من همسرم که پسر خالم بودن توی یه شهر زندگی میکردن و ما مشهد 

و سالی یه بار همو میدیدیم 

اصلا تو فکرمم نبود که با ایشون ازدواج میکنم 

دروغ چرا یع علاقه ریزی داشتم 

اما بعد فوت پدر و مادرشون دیگه خیلی به فکر ازدواج نبودن 

تا اینکه یهویی به خانواده گفتن که بیان خواستگاری و .. :)))

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼