معلمشون گفته با معرفه و نکره ترجمه کنین گزینه ۱ با این جمله درست در نمیاد
نکره و معرفه: 1. صغرِ: نکره (به دلیل اینکه مضاف است و هیچ "ال" یا نشانهای از معرفه بودن ندارد). ترجمه: "کوچکی" (با حفظ نکره بودن).
2. هذه: معرفه (اسم اشاره همیشه معرفه است). ترجمه: "این" (برای اشاره به یک موجود خاص).
3. النملةِ: معرفه (به دلیل "ال" تعریف). ترجمه: "مور" یا "مورچه" (با معرفه بودن).
4. الصغيرة: معرفه (به دلیل همراهی با موصوف معرفه "النملة"). ترجمه: "کوچک" (با معرفه بودن)
5. فهي: معرفه (ضمیر همیشه معرفه است). ترجمه: "چه او" یا "زیرا او" (به یک موجود مشخص اشاره دارد).
6. صانعةٌ: نکره (تنوین دارد و به چیزی نامعین اشاره میکند). ترجمه: "سازندهای".
7. كبيرةٌ: نکره (صفت برای نکره "صانعةٌ"). ترجمه: "بزرگ".
8. مهندسةٌ: نکره (تنوین دارد). ترجمه: "مهندسی".
9. حاذقةٌ: نکره (صفت برای "مهندسةٌ" که خود نکره است). ترجمه: "ماهر".
10. بطنِ: نکره (مضاف است و تنوین ندارد). ترجمه: "دلِ" یا "عمقِ".
11. الأرضِ: معرفه (به دلیل "ال" تعریف). ترجمه: "زمین" (با معرفه بودن).
ترجمه جمله با توجه به معرفه و نکره: "به کوچکیِ این مورِ کوچک نگاه مکن، زیرا او سازندهای بزرگ و مهندسی ماهر در دلِ زمین است."
"به کوچکیِ": برای حفظ نکره بودن "صغرِ". "این مورِ کوچک": برای منعکس کردن معرفه بودن "هذه النملة الصغيرة". "سازندهای بزرگ" و "مهندسی ماهر": برای حفظ نکره بودن "صانعةٌ" و "مهندسةٌ". "دلِ زمین": برای بازتاب نکره بودن "بطنِ" و معرفه بودن "الأرضِ".
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂 الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫