2777
2789
عنوان

دختر خانوما بیایید

37 بازدید | 11 پست

چند وقت پیش با یه آقا پسری آشنا شدم 

اوایل خوب جواب میداد زود جواب میداد 

اما الان دو روزه پیاممو سین نمیکنه 

بنظرتون ریگی تو کفششه؟؟؟

۲۸سآلشه 

میگم نکنه یوقت متاهل باشه من بدبخت شم

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاهل نه اما تو اولویتش نیستی قطعا چون تایمش رو یه جوری برات خالی میکرد 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

احتمالا یا متاهلیا مرده

من مث سگ میترسم متاهل باشه 

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
متاهل نه اما تو اولویتش نیستی قطعا چون تایمش رو یه جوری برات خالی میکرد

هر دو سرکار میریم واقعا خودمم وقت نمیکنم خسته میشم اما خب امروز جمعه هستش

از دیشبع نیس 

این منو به شک انداخته که نکنه واقعا متاهل باشه

من مث سگ میترسم متاهل باشه

بپرس ازش 

اومد بگو 

یا متاهلی یا دوست نداری با من وقت بگذرونی 

در هر دو صورت منم وقتمو از سر راه نیوردم 

همینجا کات بشه بهتره 

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    
بپرس ازش اومد بگو یا متاهلی یا دوست نداری با من وقت بگذرونی در هر دو صورت منم وقتمو از سر راه نیوردم ...

هنوز تو رابطه نرفتیم 

صرفا حرف می‌زنیم اگه اوکی شدیم بریم تو رابطه ولی خب نیس اصلا منم بع غرورم برمیخوره بعش پیام بدم 

هر دو سرکار میریم واقعا خودمم وقت نمیکنم خسته میشم اما خب امروز جمعه هستشاز دیشبع نیس این منو به شک ...

عزیزم متاهل بودن که بلاخره خانومش میفهمه و تو این سن هستن کسایی که متاهل نباشن 

اما حرف من اینه که چه سر کار باشه چه نه براش مهم باشی تایمشو شده یه ساعت برات خالی میکنه و وقت میذراره پس براش اولویت نداری :) بر اساس تجربه میگم اینو

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

عزیزم متاهل بودن که بلاخره خانومش میفهمه و تو این سن هستن کسایی که متاهل نباشن اما حرف من اینه که چه ...

عشقم الان بالای ۲۵ اکثرا متاهل هستن 

ببخشید که اینو میگم عذر میخوام 

ولی چرا شب جمعه یهو غیبش زد 

این مشکوک نیس ؟؟؟

بعضیا انقد عوضین و کارشونو خوب بلدن که زنشون هیچوقت نمی‌فهمه 

اون که آره معلومه 

فقط اولاش باهام خوب بود همین 

عشقم الان بالای ۲۵ اکثرا متاهل هستن ببخشید که اینو میگم عذر میخوام ولی چرا شب جمعه یهو غیبش زد این م ...

عزیزم اکثرا نمیشه گفت 

چون من امار رو دیدم ۴۵ درصد متاهل هستن 

و اینکه خیلیا همسراشون زرنگ ترن 

و اینکه من بر اساس مشاور هایی که داشتم گفتم مردی که علاقه ریزی هم به کسی داشته باشه براش تایم ازاد می‌کنه 

و توی این سن اگر متاهل باشه خیانت کمتره 

رده سنی خیانت بین  ۳۲ تا ۳۸ سال هست :)

عزیزم اکثرا نمیشه گفت چون من امار رو دیدم ۴۵ درصد متاهل هستن و اینکه خیلیا همسراشون زرنگ ترن و اینکه ...

خداروشکر پس متاهل نیس